The Last of Us: Part II’nin Çıkış Tarihi, Sony State of Play'de mi Açıklanacak?

20
2
1
0
0
The Last of Us: Part II’nin Çıkış Tarihi, Sony State of Play'de mi Açıklanacak?
Bildiğiniz gibi Naughty Dog, önümüzdeki hafta bir etkinlik düzenleyecek. Sony’nin State of Play yayınında da The Last of Us: Part II’nin oynanışı resmen gösterilecek. Peki etkinlikte çıkış tarihi verilecek mi?

Geliştirici Naughty Dog’un Twitter’da paylaştığına göre The Last of Us: Part II, önümüzdeki hafta düzenlenecek Sony State of Play canlı yayınında resmen gösterilecek. Aşağıdaki gönderiden de görebileceğiniz üzere kıyamet sonrası temalı dram oyunun vahşi yönüne ağırlık verilmiş. Bu da Sony’nin 24 Eylül’de gerçekleşecek olan State of Play yayınına bir gönderme.

Asıl soru ise bu yayında ne gösterileceği. Oyunun hâlâ geliştirme sürecinde olduğunu ve önümüzdeki yıl piyasaya sürüleceğini biliyoruz. Normalde oyunun beklenen çıkış tarihi, 2019 yılı içerisinde yer alıyordu ancak şimdi Ellie’nin dublaj aktrisi Ashley Johnson’ın stüdyoyla yaşadığı birkaç problem nedeniyle 2020 yılı daha olası görünüyor.

Tahminler, tarihin açıklanabileceği yönünde:

Genel düşünce ise çok önemli bir şey olmasaydı Naughty Dog'un Sony’nin bu etkinliğine gönderme yapmayacağı yönünde. Muhtemelen yayında oynanışın ufak bir kısmı veya başka bir video gösterilebilir ancak bu kadar süre sonunda bir çıkış tarihi vermek (ilkbahar 2020 gibi), insanların beklentilerini taze tutmasına yarayabilir.

The Last of Us, PlayStation 3’ün en başarılı oyunlarından biriydi hatta PlayStation 4 için çıkan Remastered sürümü, ondan daha da iyiydi. Bu yüzden insanların The Last of Us: Part II’den bekledikleri bir hayli yüksek.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/the-last-of-us-2-teased-for-sonys-state-of-play-but-will-we-get-a-launch-date
20
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
2
1
0
0