The Office'in Başrolünde İlk Kez Bir Kadın Yer Alacak: Dizinin Avustralya Versiyonu Geliyor

6
2
2
0
0
Efsane komedi dizisi The Office’in Avustralya versiyonunun geleceği açıklandı. 2024'te Amazon Prime Video’da yayınlanacak dizi, kadın bir başrolle bir ilke imza atacak.

İlk olarak 2001 yılında Birleşik Krallık’ta yayınlanmaya başlayan Ricky Gervais ve Stephen Merchant imzalı The Office, dünyanın en popüler komedilerinden biri konumunda. Öyle ki yapım, birçok kez farklı şekillerde yeniden çekildi. Bunların en popüleri, yayınlandığı 2005-2013 yılları boyunca milyonlar tarafından izlenen ve birçok ödüle layık görülen Steve Carell’in başrolde yer aldığı Amerikan versiyonuydu.

Şimdi ise efsane dizinin bir kez daha farklı bir ülkede çekileceği açıklandı. Deadline’ın aktardığına göre bu seferki The Office versiyonu Avustralya’da çekilecek ve Amazon Prime Video’da yayınlanacak.

Yeni The Office’in başrolünde ilk kez bir kadın olacak

Felicity Ward

The Office’in Avrustralya versiyonu, önemli bir değişiklikle karşımıza çıkacak. Yeni dizide Ricky Gervais’in popülerleştirdiği David Brent (ABD versiyonunda Steve Carell’in canlandırdığı Michael Scott), Hannah Howard isimli bir kadın olarak karşımıza çıkacak. Bir ilke imza atacak karakteri, Avustralyalı komedyen ve oyuncu Felicity Ward canlandıracak. Ward dışında yapımda Edith Poor, Steen Raskopoulos, Shari Sebbens, Josh Thomson, Jonny Brugh gibi isimler yer alacak.

Howard’ı canlandıracak Ward, Flinley Craddick isimli bir şirketteki ekibin yöneticiliğini kendi bakış açısından bizlere gösterecek. Deadline’a göre karakter, herkesin evden çalışacağı haberini aldıktan sonra hayatta kalma moduna geçecek ve ekibini birlikte tutmak için tutamayacağı sözler vermeye başlayacak.

Avustralya imzalı yeni dizinin, The Office’in şu ana kadar çekilen 13. versiyonu olacağını belirtelim. Daha önce Kanada’dan Fransa'ya, Orta Doğu’dan Şili’ye kadar birçok farklı yerden diziler çıkış yapmıştı. Orijinal dizinin yaratıcılarından Ricky Gervais de yeni proje için heyecanlı olduğunu, David Brent’in modern bir versiyonunu görmeyi dört gözle beklediğini ifade etti.

8 bölümüyle gelecek The Office Avustralya, 2024 yılında ABD dışında tüm dünyada Prime Video’da yayınlanacak. Dizinin çekimleri ise haziran ayında başlayacak.

Kaynak : https://deadline.com/2023/05/the-office-ricky-gervais-prime-video-australia-female-lead-felicity-ward-1235383346/
6
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
2
2
0
0