The Sims 4 'Discover University' Ek Paketini Doğrular Detaylar Ortaya Çıktı

18
6
3
1
0
Görünüşe göre bir ay sonra The Sims 4’te yarattığımız karakterleri sonunda eğitim almaları için üniversiteye gönderebileceğiz. The Sims 4 Discover University ek paketinin çıkışına dair bazı bilgiler, yarı resmi olarak ortaya çıktı.

Yeni The Sims 4 ek paketi, resmi açıklamadan önce internette ortaya çıktı. Son dönemde peş peşe gelen The Sims ek paketleri yoğun ilgi görüyor. Son olarak Realm of Magic ile büyü dünyasının kapıları The Sims 4 oyuncularına açılmıştı. Şimdi de söylentileri uzun süredir gündemi meşgul eden üniversite paketinin yolda olduğu ortaya çıktı. 

Discover University adlı ek paketle birlikte simlerimizi artık üniversiteye gönderebileceğiz. SimsVIP tarafından ortaya atılan bilgiye göre Xbox One’ın ABD mağazasında oyunun tanıtımı ve görseli gibi bilgileri içeren üniversite ek paketi tanıtımı yer aldı. Şimdilik bu paket diğer mağazalarda görünmüyor. 

Ortaya çıkan görüntülere göre oyunun çıkış tarihi konsol için 17 Aralık olarak belirlendi. Bilgisayara ise genişleme paketi muhtemelen 1 ay kadar önce gelecek. Yani kasım ortasında Simlerimizi yükseköğretime gönderebileceğiz. 

Açıklamaya göre yeni paketle birlikte karakterlerimiz üniversiteyi deneyimleyebilecek, seçtiğimiz alanlarda eğitim alabilecek. Yeteneklerini geliştiren karakterlerimiz rakip okulun öğrencilerine de salça olabilecek. 

sims 4 university

Karakterlerimiz ayrıca yeni ve farklı boş zaman aktivitelerine katılabilecek ve okuldaki kulüplerin bir parçası olabilecek. 

The Sims 5 hakkında söylentilerin çıkmaya başlamasının ardından The Sims 4’ün yakın zamanda tamamlanması ve tüm içerik paketlerinin piyasaya sürülmesi şaşırtıcı olmayacaktır. Hiçbir Sims oyunu da üniversite olmadan olmaz. Bakalım yeni ek paket nasıl tepkiler alacak.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2019-10-20-looks-like-those-discover-university-expansion-pack-rumours-for-the-sims-4-are-true
18
6
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
6
3
1
0