The Surge 2'nin Hikayesini Tanıtan İlk Fragman Yayınlandı

3
0
0
0
0
Deck13 Interactive tarafından geliştirilen ve Focus Home Interactive tarafından yayınlanacak olan aksiyon türünde bir RPG oyunu olan The Surge 2'nin hikâyesinin fragmanı yayınlandı. Fragman, oyunu bekleyen oyuncuların beklediğine değeceğini gösteriyor.

Focus Home Interactive'in yeni oyunu olan The Surge 2'nin hikâyesinin ilk fragmanı yayınlandı. Aksiyon RPG türünün yeni oyunlarından biri olan yapım, hem içerisinde bulunduğu dünya hem de hikâyesi açısından oldukça ilgi çekici görünüyor.

Fragman sayesinde ana karakterlere de bir bakış atma imkânı ortaya çıktı. Ayrıca fragman, oyunun hikayesine dair bazı bilgileri de içerisinde barındırıyor. Oyuncular, sokakta dolaşan ve hükûmetin A.I.D olarak isimlendirdiği birliklerle oyun içerisinde bol bol karşılaşacaklar.

Oyunun hikâyesindeki A.I.D, Nano ve Athena detayları:

the surge 2

Oyuncular, oyunda yozlaşmış bir sınıf olan ve Nano adı verilen bir tarikatla da karşı karşıyalar. A.I.D'ler, baskı ve şiddetle sokakları güvenli tutmaya çalışırlarken, Nano tarikatının üyeleri, sokaklarda arta kalan malzemeleri toplamanın peşindeler. Oyuncuların kendileriyle arasında garip bir bağ olduğunu bildikleri küçük bir kız çocuğu olan Athena, bilinmedik bir yola ışık tutuyor. Hikâyede Athena ile de bol bol karşılaşılacak gibi gözüküyor.

The Surge 2'de bir önceki oyundan farklı olan bir takım özellikler mevcut. Yeni silahlar, kullanabileceğiniz yeni teçhizatlar ve ekipmanlar da oyuna eklenmiş durumda. Ayrıca oyun, daha gelişmiş bir dövüş sistemine sahip olacak. Her ne kadar yenilenmiş olsa da dövüş mekaniklerinin temelini hâlâ uzuv hedefleme ve parçalama oluşturuyor. Bunlara ek olarak oyun sırasında etrafta malzeme toplamak ve üzerinizde taşıdığınız teçhizatları seçmek gibi özelliklere de eklemeler yapılmış ve çeşitlendirilmiş.

The Surge 2'nin yayınlanma tarihi: 24 Eylül

Sizlerin oyunla ilgili görüşleriniz neler? Sizce beklentileri karşılayabilecek ve oyuncularını heyecanlandırmayı başarabilecek bir oyun olacak mı? Yorumlarda görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

Kaynak : https://www.dsogaming.com/videotrailer-news/story-trailer-released-for-the-surge-2/
3
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
0
0
0
0