The Umbrella Academy'nin Taş Üstünde Taş Bırakmayan 2. Sezon Açılış Sahnesi Yayınlandı

23
4
2
1
1
Netflix, The Umbrella Academy'nin 2. sezon açılış sahnesini yayınlayarak abonelerinin aksiyon dolu bir sezon ile karşılaşacağını gösterdi. 2. sezon, Sovyet Rusya ile ABD'nin birbirine girdiği korkunç bir atmosfere sahne olacak.

Dünyanın en büyük çevrimiçi yayın servisi olan Netflix, en popüler yapımlarından biri olan The Umbrella Academy’nin 2. sezonunu bu hafta abonelerinin beğenisine sunacak. Yeni sezon için heyecanı biraz daha artırmak isteyen yayın devi YouTube kanalı üzerinden The Umbrella Academy 2. Sezon’un açılış sahnesini paylaştı.

The Umbrella Academy’nin aksiyon dolu bir 2. Sezon ile karşımıza çıkacağını gösteren açılış sahnesi, dizinin ABD-Sovyet Rusya arasındaki çatışmalarla dolu bir dönemde geçeceğini açık bir şekilde gösteriyor. Zira açılış sahnesi, büyük bir çatışmanın ortasında, tanklar, askerler ve mermilerin arasına geçiyor.

the umbrella academy

2. sezonda kardeşlerin hepsi, 1960’ların Dallas’ında 3 yıllık bir periyoda dağılmış halde olacak. Kardeşler, şimdiki zaman dönmeye çalışırken bir yandan da Sovyet Rusya ile ABD’nin birbirine girmesiyle dünyanın cehenneme dönmesini engellemeye çalışacaklar.

Bilim-kurgu ile kara mizah türlerini bir araya getiren The Umbrella Academy’nin 2. sezonu, 31 Temmuz itibarıyla yayınlanacak. Eğer sizler de Netflix abonesiyseniz buraya tıklayarak dizinin Netflix sayfasına ulaşabilir ve yayınlandığında hemen haberdar olmak için hatırlatıcı oluşturabilirsiniz.

The Umbrella Academy 2. Sezon açılış sahnesi

23
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
23
4
2
1
1