Tinder, Paranızla ‘Görüldü’ Yiyeceğiniz Özelliği Test Ediyor

14
6
2
0
0
Tinder, biri seçili mesajların ne zaman okunduğunu gösteren, biri de profili öne çıkaran iki özelliği test etmeye başladı.

Karşılıklı eşleşme uygulamalarının en popüleri olan Tinder, iki yeni özelliği test etmeye başladı. Bu özelliklerden biri, seçilen sohbetlerde mesajların okunup okunmadığını, okunduysa ne zaman okunduğunu görmeyi sağlıyor. Diğer özellik ise algoritmanın dışına çıkıp profilleri öne çıkarıyor.

Tinder’ın ücretli versiyonları olan Tinder Gold ve Tinder Plus için test edilen bu özellikler, uygulamanın piyasadaki diğer rakipleri olan The League ve OkCupid’de de bulunuyor. Yine de Tinder’da eşleşmelerin önemli kısmının sohbet aşamasında bittiğini göz önüne alırsak durum firmanın aleyhine gelişebilir. İnsanların para verip de görüldü yemeleri pek hoşlarına gitmeyebilir.

Görüldü özelliği her sohbet için açık olmayacak, ücretli olarak açılabilecek. Yani kendinizi “Aşkı buldu, artık uygulamaya ihtiyacı kalmadı” diye kandırıyorsanız kaçacak yeriniz ne yazık ki kalmadı. Bu özelliği kullanan taraf mesajların okunma saatlerini görebiliyor. Her iki tarafın da bu özelliği kapatma hakkı bulunuyor. Yani bir kişi bu özelliği ayarlardan kapattıysa, parasını verseniz bile mesajlarınızı okuyup okumadığını göremiyorsunuz. Belki de öylesi daha iyidir, kim bilir?

İkinci özellik ise kendi reklamınızı yapmanızı sağlıyor. Algoritmada sıra size gelene kadar beklemiyorsunuz, en üstte sizin profiliniz çıkıyor. Google aramalarda en üstte çıkan reklamlı içeriklerin Tinder versiyonu oluyorsunuz. Super Boost adlı bu özellik de test aşamasında. Bu özellik, normal boost özelliğinden daha çok profil görüntülenmesi sağlayacak. Özelliği kullanmak için tavsiyeler, trafiğin yoğun olduğu gece saatlerinde yapılacak.

Tinder’ın yeni özelliklerinin ne zaman kullanıma açacağı ve özelliklerin fiyatları ise henüz bilinmiyor.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/5/31/18646092/tinder-read-receipts-super-boost-test-launch
14
6
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
6
2
0
0