Oscar Aday Adayı Türk Dizisi Hile'nin Yeni Posteri Yayınlandı

65
5
2
2
1
2017 yılında YouTube'da yayınlanan ilk bölümüyle izleyicilerin dikkatini çeken internet dizisi Hile, 3. sezonu ile beraber ekranlara veda ediyor. Kısa filmleştirilmiş hâliyle Oscar aday adayı olan dizinin yeni sezonu için bir poster yayınlandı.

Geleneksel medyanın eski popülerliğini yitirmesiyle beraber ortaya çıkan internet yayıncılığı, günümüzde oldukça kaliteli işler çıkarılan ve ilgi gören bir alan hâline gelmiş durumda. İşte bu alanda ortaya koyulan önemli projelerden biri de Hile adlı internet dizisi. Dizi bugüne kadar adını birçok başarıyla duyurdu.

Birçok yüksek prodüksiyonlu dizide bile görülemeyen bir kaliteye sahip olan dizi; çekimleri, özgünlüğü ve hikâyesiyle geçtiğimiz aylarda seyircinin dikkatini çekmişti. YouTube dizisi olarak başlayan Hile, daha sonra farklı kaynaklardan bütçe desteği almış ve farklı platformlarda yayınlanmaya başlamıştı.

'Hile' ne anlatıyor?

hile dizi

Bir siber güvenlik firmasında çalışan ve boş zamanlarında oyun programcılığı yapan Felix isimli başkaraktere, disk içinde gizemli bir yazılımın gönderilmesi ile başlayan hikâye; bilim kurgudan aksiyona, dramdan gizeme farklı konular işleyerek izleyenleri oldukça tatmin etmiş durumda.

3. sezon posteri yayınlandı:

()

Miami, Seul, Copenhag gibi farklı şehirlerde gerçekleştirilen dizi festivallerinde de birçok ödül alan Hile, ikinci sezonunun birleştirilmesiyle oluşturulan özel bölümü ile kısa film kategorisinde Oscar aday adayı olarak gösterilmişti. Başarılarıyla uluslararası alanda ülkemizi temsil eden dizinin 3. sezonu için yayınlanan posteri yukarıdaki gönderiden inceleyebilirsiniz.

Oldukça etkileyici iki sezondan sonra 3. sezon ile final yapmaya karar veren dizi, Filmler ve Filmler adlı YouTube kanalında 9 Aralık’ta izleyiciyle buluşacak.

65
5
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
65
5
2
2
1