Türk Hava Yolları, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin Resmi Sponsoru Oldu!

80
1
1
1
0
Türk Hava Yolları, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin resmi sponsoru oldu. Şirket, organizasyon boyunca ismini ve logosunu gösterme hakkına sahip olacak.

Geçtiğimiz gün sosyal medyadan yaptığı paylaşımla büyük bir haberi beklememizi söyleyen Türk Hava Yolları, bu sabah o haberin ne olduğunu açıkladı. Türk Hava Yolları, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin resmi sponsoru oldu. Şirket, böylelikle UEFA Şampiyonlar Ligi’ne resmi sponsor olan dünyadaki ilk havayolu şirketi oldu.

Paylaşılan detaylara göre THY, anlaşma kapsamında maç yayını öncesi, esnasında ve sonrasında saha kenarındaki LED ekranlar da dahil olmak üzere birçok noktada logosunu ve ismini gösterebilecek. Bununla birlikte şirket, UEFA Süper Kupa, UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi ve UEFA Gençler Ligi finallerinde de resmi sponsor unvanıyla yer alacak.

"10 Haziran 2023'te tüm dünyayı İstanbul'da buluşturacağız":

Final karşılaşması 10 Haziran 2023’te İstanbul’da gerçekleşecek olan organizasyonun yeni sponsoru olan THY’nin Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, anlaşma ile “Bu sponsorlukla THY markasını sezon boyunca dünyanın dört bir köşesine taşıyacak, 10 Haziran 2023’te de tüm dünyayı İstanbul’da buluşturacağız.” ifadelerini kullandı.

thy uefa

UEFA Pazarlama Direktörü Guy-Laurent Epstein ise yaptığı açıklamada THY ile çıktıkları yoldan mutlu olduklarını belirtti. Epstein, iki marka olarak benzer tutkuları paylaştıklarını ve ortaklık söz konusu olduğunda sınırın gökyüzü olduğuna inandıklarını belirtti.

UEFA Şampiyonlar Ligi, 200 ülkede 70’ten fazla yayıncı tarafından sezon boyunca 678 milyon izleyiciye ulaştırılıyor. Organizasyon, sosyal medyada 28 milyardan fazla etkileşim alıyor.

Kaynak : https://www.ntv.com.tr/ntvpara/thy-sampiyonlar-liginin-resmi-sponsoru-oldu,U3f8n_UEqE6Zm8RjKL5g1A
80
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
80
1
1
1
0