UBER'e Satılan Careem'den Türkiye Açıklaması: Faaliyetlerimize Taksilerle Devam Edeceğiz

28
3
3
2
1
UBER'e satışıyla birlikte Türkiye'deki operasyonlarının nasıl şekilleneceği merak konusu olan Careem, operasyonlarına ticari taksilerle devam edeceklerini duyurdu.

Dubai merkezli araç çağırma servisi Careem, 3.1 milyar dolar karşılığında UBER’e satılmasıyla ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. İki şirketinn hizmetlerini geliştirmek için güçlerini birleştirdiği ve Careem’in UBER’e bağlı bir şekilde kendi markasıyla yoluna devam edeceği bildirildi.

Halihazırda Türkiye’de de hizmet vermekte olan Careem, yaptığı açıklamada, “Careem, kendi markası ve hizmetleri ile Uber bünyesinde, bağımsız olarak çalışmaya devam edecektir. Careem, müşterilerinin sevdiği her şeyi, ismini, uygulamasını ve markasını elinde tutmaya devam edecek.” ifadelerine yer verdi.

UBER ile gerçekleştirdikleri iş birliğinin bölgenin ulaşım altyapısını iyileştirme, mobilite hizmeti sunma, teslimat ve ödeme seçenekleri konusunda ellerini güçlendireceğini söyleyen Careem, “Careem, Türkiye’de operasyonlarına şu an olduğu gibi regülasyona uygun şekilde tahditli ve tahsisli plakalı taksilerle devam edecek.” şeklinde açıklamasını sonlandırdı.

Kaynak : https://www.haberturk.com/careem-den-turkiye-aciklamasi-2415346-teknoloji
28
3
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
28
3
3
2
1