Ubisoft, Çalışmaları Süren 'Assassin Creed: Gold'u Duyurdu

26
3
3
2
1
Ubisoft, Assassin Creed: Gold projesi üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. 2020 yılında piyasaya sürülecek olan bu proje, bugüne dek alışmış olduğumuz Assassin Creed oyunlarından farklı olacak.

Oyun sektörünün önde gelen isimlerinden Ubisoft, Assassin Creed severler için heyecan verici bir duyuru yaptı. Yapılan duyuru, yeni bir Assassin Creed üyesinin yaklaşmakta olduğunu gösteriyor. Ancak yeni üye, bugüne dek alışmış olduğumuz Assassin Creed oyunlarından biraz daha farklı olacak. "Assassin Creed: Gold" olarak isimlendirilen bu yeni proje, "Audible" olarak isimlendiriliyor.

Peki nedir bu Audible? Aslına bakacak olursak bu İngilizce kelimenin Türkçe karşılığı; duyulabilir, işitilebilir demek. "Ses draması" olarak da bilinen bu tür, bir içeriğin sesli olarak aktarılması anlamına geliyor. Örneğin bu bir kitap olabilir; kitabın doğrudan okunmuş haline değil de biraz daha hisli bir şekilde okunmasına Audible deniyor. 

Assassin Creed: Gold

Peki Assassin Creed: Gold'un konusu ne olacak? Konuya ilişkin yapılan açıklamalara göre bu proje, Aliyah Khan ismindeki birinin hikayesini anlatacak. Khan, aslında bir avcıdır ancak sokaklarda yaşam mücadelesi vermektedir. Khan, hayatta kalabilmek için insanları dolandırmaya çalışır. Hatta bu konuda o kadar iyidir ki dolandırıcılık konusunda ün bile yapar. Ancak hayat, bir süre sonra Khan'ı suikastçi yapacaktır.

Ubisoft, konuyla ilgili yaptığı açıklamalarında Assassin Creed: Gold'un çıkış tarihini net olarak açıklamadı. Şirket, sadece 2020 yılının ilkbahar aylarını işaret etmekle yetindi. Ancak bu bile, oyunseverlerin heyecanını katlamaya yetmiş gibi görünüyor. Bakalım Assassin Creed: Gold, oyunseverler üzerinde nasıl bir etki yapacak?

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/11/21/assassins-creed-gold-new-ubisoft-audible/
26
3
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
26
3
3
2
1