Adam Sandler'ın Oynadığı Uncut Gems Filminden İlk Fragman Geldi

3
2
2
1
0
Adam Sandler'ın Oynadığı Uncut Gems Filminden İlk Fragman Geldi
Başrolünde Adam Sandler'in yer aldığı 'Uncut Gems' filminin ilk resmi fragmanı yayınlandı. Film, Howard Ratner adlı bir mücevher satıcısının giriştiği işleri ve bu nedenle başına gelen maceraları anlatıyor.

'Soygun' ve 'John’s Gone' gibi filmlerle tanınan Safdie Kardeşler’in en yeni filmi Uncut Gems’in ilk resmi fragmanı bugün itibarıyla yayınlandı. Dağıtımcılığını A24’ün üstlendiği film, daha fragmanın ilk anlarında dahi izleyiciyi doğrudan maceranın içine çekiyor. Filmin başrolünde ise genellikle yer aldığı komedi yapımlarından tanıdığımız Adam Sandler yer alıyor.

Usta oyuncu, yayınlanan fragmanla birlikte bambaşka bir karakteri nasıl canlandırabileceğini ve ne kadar iyi olduğunu da adeta kanıtlıyor. Fragman, yaklaşık iki buçuk dakika uzunluğunda ve Adam Sandler’in üzerine kurulu olan maceralara kısa bir bakış atmamıza olanak sağlıyor.

Uncut Gems fragman

İlk defa bir aksiyon filminde izleyeceğimiz Adam Sandler’in yanı sıra filmin yönetmen koltuğunda ise Benny ve Josh Safdie kardeşler oturuyor. Yönetmenler, 2017 yılında vizyona giren 'Good Time' filminin de yönetmenliğini yapmış ve oldukça beğenilmişti. Bir suç-komedi draması olan Uncut Gems’in konusu ise şöyle özetlendi:

“Howard Ratner, New York şehrinin elmas bölgesinde bir mücevher satıcısıdır. Ancak Ratner, hiçbir zaman elinde olanla yetinemiyor ve hep daha fazlasını istiyor. Bu yüzden de yüksek miktarda borcu var. Ayrıca Ratner, bir yandan da ünlüler için oldukça riskli olan bahis işi yapmaktadır. Bu sırada şans ayağına kadar gelen Ratner, bu şansını tepmemek ve hayallerini gerçekleştirmek için çok iyi bir oyunculuk sergilemek zorunda kalacak. Fakat bunu yaparken ise çevresiyle olan ilişkisini de dengede tutmak zorunda.”

Ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz belli olmayan Uncut Gems, pek çok bölgede 25 Aralık 2019 itibarıyla seyirciyle buluşacak.

Kaynak : https://hypebeast.com/2019/9/uncut-gems-redband-trailer-adam-sandler-safdie-brothers
3
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
2
1
0