Usta Tasarımcının Yayınladığı ‘Olmuş Bu’ Dedirten iOS 13 Konsepti

66
12
10
7
5
Apple, yeni nesil iPhone'larda bir tasarıma değişikliğine gitmeyecek olabilir. Yine de iOS 13, yeni-eski tüm iPhone'ların çehresini değiştirecek.

Apple, eylül ayında düzenleyeceği lansman ile yeni nesil iPhone modellerini tanıtacak. iPhone XI, XI ve XIR olarak adlandırılması beklenen yeni nesil iPhone’ların on milyonlarca kişi tarafından satın alınacağından kimsenin şüphesi yok. Bununla birlikte yüz milyonlarca iPhone sahibi, eski nesil iPhone ve iPad’leri kullanmaya devam edecek.

Grafik tasarımcı Álvaro Pabesio, Eylül ayında yeni nesil iPhone’ların tanıtılmasıyla birlikte final sürümü ortaya çıkacak olan iOS 13 için konsept tasarım görselleri yayınladı. Görseller, iOS 13 için son derece gerçekçi bir görünüm sunarken, Apple’ın kullanıcılara ne gibi yeni özellikler sunacağını erkenden göstermiş oluyor.

Çoğu kullanıcı için iOS 13’ün en önemli özelliği sistem genelinde geçerli bir karanlık mod olacak. Bununla birlikte Apple, iOS 12’de performans iyileştirmelerine odaklandığı için iOS 13’ün yeni özellikler açısından çok daha geniş bir yelpazeye sahip olacağını tahmin edebiliriz. Lafı daha fazla uzatmadan, işte Álvaro Pabesio’nun tasarladığı iOS 13 görselleri;

 

Kaynak : https://bgr.com/2019/05/27/iphone-11-xl-release-date-soon-ios-13-leak-features/
66
12
10
7
5
Emoji İle Tepki Ver
66
12
10
7
5