Uzun Süredir Beklenen Efsane Dizi Behzat Ç.'nin Fragmanı Yayımlandı

109
8
8
4
3
Uzun Süredir Beklenen Efsane Dizi Behzat Ç.'nin Fragmanı Yayımlandı
Geçtiğimiz günlerde Blu TV'de yayımlanacağı kesinleşen efsane dizi Behzat Ç.'nin fragmanı Instagram üzerinden yayımlandı.

Türk televizyon tarihinin başarılı dizileri arasında hatırı sayılır bir yere sahip olan Behzat Ç., yayımlandığı zamanlarda birçok kişiyi de televizyona kilitlemişti. Dizinin devamının geleceği konusunda uzun soluklu bir söylenti zinciri başlamıştı. Dizinin başlayacağı kesinleşti ancak geçtiğimiz günlerde dizinin Netflix'te mi yoksa BluTV'de mi yayımlanacağı konuları tartışılıyordu.

BluTV'ye özel olarak yayımlanacak dizinin ilk fragmanıysa bugün geldi. Bundan önce dizinin hangi platformda yayımlanacağıyla ilgili soruları silen fragmanda herkesin beklediği üzere dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu’nu görüyoruz. Sonrasını anlatmaya kelimelerin yetersiz kalacağını belirterek hemen fragmanı verelim:

()

Behzat Ç. hayranlarını fazlasıyla sevindiren bu fragmanda belirli bir tarih bulunmasa da ‘yakında’ ve ‘sadece blutv’de’ ibaresi geçiyor. Dizinin çıkış tarihi açıklandığı an haberdar olmak için bizi takipte kalın.

109
8
8
4
3
Emoji İle Tepki Ver
109
8
8
4
3