Vampire: The Masquerade- Bloodlines 2'nin Çıkış Tarihi, Fragmanıyla Duyuruldu

22
1
0
0
0
2004 yılının sevilen rol yapma oyunu Vampire the Masquerade’e en sonunda bir devam oyunu geliyor.

San Francisco’da yapılan Game Developers Conference’da pek çok oyun firması yer alıyor ve bu firmalar yeni ürünlerini fuarda tanıtıyor. Bu firmalar arasında yer alan Paradox, RPG sevenleri heyecanlandıracak bir açıklama yaptı.

2015 yılında White Wolf’u satın aldıktan sonra Vampire the Masquerade serisine, daha doğrusu bütün World of Darkness serisine sahip olan firma, 2004 yılının sevilen oyunu Vampire: The Masquerade: Bloodlines’a bir devam oyunu açıkladı.

Oyunun adı Vampire: The Masquerade -Bloodlines 2 olacak. Bu oyun eskisinin yenilenmiş hali değil, ondan yıllar sonra geçen devamı. Zaten bu oyunda Santa Monica’da değiliz. Yeni bir şehrimiz var artık: Seattle, Washington.

VtM: Bloodlines 2’de yeni yetme bir vampir, oyun içindeki tabiriyle bir fledgling’i oynayacağız. Vampir dünyasında ‘hayatta kalmaya’ çalışan karakterimizle politik oyunları, iç çekişmeleri, şehrin kontrolü için birbirini yiyen klanların mücadelesini şekillendirmeye çalışıyor, arada bir de eser miktarda adam dövüyoruz.

İlk oyunun yazarı ve tasarımcısı olan Brian Mitsoda, ikinci oyun için de baş anlatım tasarımcısı olarak ekipteki görevine geri dönüyor. Eski oyunun başarısı, bir masaüstü rol yapma oyunu olan Vampire: The Masquerade’i oldukça eğlenceli ve dengeli bir bilgisayar oyununa, masaüstündeki havasını bozmadan çevirebilmesinden geliyordu.

Aslında oyun bir süredir bekleniyordu. Vampirlerle kanını emdirmek isteyenlerin bir araya geldiği “Tender” adlı uygulamanın reklamı, bu tür bir oyun geleceğine işaret olarak görülüyordu.

Vampire: The Masquerade -Bloodlines 2’nin çıkış tarihi 2020 olacak. Oyun için Steam, Epic Store, GOG ve Paradox’un mağazası üzerinden ön sipariş verilebiliyor.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/vampire-the-masquerade-bloodlines-2-trailer-release-date/
22
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
22
1
0
0
0