6
4
3
2
0

Bugün sizlere çok çılgın bir ürün tanıtıyoruz. Neden böyle bir cihazı yanınızda bulundurmak istersiniz, bunun bir açıklamasını yapamayız, ancak bugün tanıtacağımız aparat, USB yoluyla bağlandığı telefon, bilgisayar gibi elektronik ürünleri, yüksek voltaj kapasitesi nedeniyle yakıyor.

USB Killer olarak tanıtılan bu Rus yapımı cihaz, saniyeler içerisinde elektronik cihazları yakıp mangal haline getirebiliyor. Teknik olarak 4-5 volt elektrik akımını alıp teknolojik cihaza 220 volt’ta geri döndüren minik USB aparatı, bu sayede cihazları mahvediyor.

Bir Rus hacker tarafından yapıldığı düşünülen USB Killer, muhtemelen hackerların kullandığı ve sunucu, bilgisayar, telefon gibi cihazlara saldırılar düzenlemek istendiğinde ortaya çıkan türden bir aparat. Şimdiden uyaralım, arkadaşınıza eşek şakası yapmak istiyorsanız, bir kaç defa düşünmenizi öneriyoruz. Telefonun bozulmasını bir kenarı bırakırsak, yüksek voltajdan dolayı batarya patlamalarına da sebep olabileceğini hatırlatalım. Zaten bulması bir hayli zor olan bu aparatın nasıl işler yaptığını merak ediyorsanız, sizleri yukarıdaki videoyla başbaşa bırakıyorum.

6
4
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
6
4
3
2
0