Webtekno YouTube Çekilişi Sonucunda Laptop Kazanan Kullanıcı Belli Oldu

124
31
23
7
7
Geçtiğimiz hafta Webtekno YouTube kanalında incelediğimiz HP Laptop’u sizlerden birine hediye etmek için çekiliş düzenlemiştik. Beş günlük katılım süreci doldu ve çekiliş uygulamamız üzerinden kazanan ve yedek talihliler belli oldu.

Bizi bilirsiniz, zaman zaman teknoloji mağazalarına kafa tutan perakende mağazalardaki teknolojik ürünleri alıp incelemeyi severiz. Piyasadaki fiyatlarının nispeten biraz daha altına satılan bu ürünlerden en sonuncusu ise geçtiğimiz hafta BİM’de satılan HP Laptop olmuştu. 

YouTube kanalımızda incelemesini yaptığımız bütçe işi dizüstü bilgisayarı, Gleam uygulaması üzerinden yaptığımız çekiliş ile aranızdan bir kişiye vermek istedik. Tam olarak 41 bin 447 kişinin katıldığı çekiliş sonuçlandı.

Webtekno YouTube dizüstü bilgisayar çekilişi kazanan ve yedek talihliler:

  • Kazanan: Burak Demir
  • Yedek talihli: Tunahan Tuna

kazananlar

Eğer kazanan arkadaşımız, kendisine gönderdiğimiz e-postaya 7 gün içerisinde dönüş yapmazsa yukarıda açıkladığımız yedek talihliye ulaşacağız. Arkadaşlarımızın e-posta adresleri bilgisine sahip olduğumuz için isim benzerliğinden dolayı ulaşıp hediyeyi almaya çalışan kişileri tespit edebiliriz. Kişisel bilgilerin güvenliği gereği arkadaşlarımızın iletişim bilgilerini paylaşamıyoruz. 

Kazanan arkadaşımız e-posta üzerinden dönüş yaptı:

Webtekno Instagram, Twitter, Facebook hesaplarını takip ederek gündemden haberdar olmaya devam edebilirsiniz. Bu arada YouTube kanalımız 3 milyon aboneye ulaşmak üzere, buraya tıklayarak kanala abone olun. Yakında yeni çekilişlerle de karşınızda olacağız.

124
31
23
7
7
Emoji İle Tepki Ver
124
31
23
7
7