WhatsApp Beklediğimiz Video Güncellemesini Yayınlandı

0
0
0
0
0
WhatsApp Beklediğimiz Video Güncellemesini Yayınlandı
WhatsApp, dağıttığı güncelleme ile videoların artık indirilmeden izlenmesini sağlayacak.

WhatsApp’a günümüz video deneyimi açısından geç kalınmış bir güncelleme daha geldi. Kullanıcılar, artık video izlemek için videoyu indirmek zorunda değiller. Bildiğiniz üzere daha önce kullanıcılar birbirlerine attıkları videoları izlemek için önce indirmek zorundaydılar. Şimdilik Android uygulamasına gelen güncelleme, yakında diğer platformlara da gelecek.

Birçok kullanıcı, WhatsApp’ın videonun izlenebilmesi için indirilmesini zorunlu kılmasından şikayetçiydi. Çünkü videonun indirildiği zamanın boşa geçtiği düşünülüyordu ki haklı olduklarını söylememiz gerekiyor. Direkt olarak video oynatıcısı üzerinden izlemek varken komple indirilmesini beklemek biraz can sıkıcıydı. Mesela bir kullanıcı, bu özelliğin gelmesine karşılık memnuniyetini şu şekilde dile getirmiş: “Şimdi gönderilen videonun saçma sapan olduğunun farkına varmak için indirilmesini beklemek zorunda değilim.

Güncelleme denince akıllara ilk gelen uygulama olan WhatsApp, son günlerde bazı agresif özellikleri hizmete sunmuştu. Gelen görüntülü görüşme özelliğini zaten biliyorsunuz, bu sıralar da Snapchat Hikayeler’ine benzer bir özelliği test ettikleri iddia ediliyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0