WhatsApp'ta Yanlışlıkla Gönderdiğiniz Mesajları 2 Gün Sonra Bile Silebileceksiniz (Aynen, Yanlışlıkla)

20
4
3
2
1
WhatsApp'ta Yanlışlıkla Gönderdiğiniz Mesajları 2 Gün Sonra Bile Silebileceksiniz (Aynen, Yanlışlıkla)
WhatsApp, bugün paylaştığı yeni duyuruyla birlikte bazı kullanıcıları sevindirecek bazı kullanıcıları ise kızdırabilecek bir güncelleme duyurdu. Gönderilen mesajların artık 2 gün içinde silinebileceği açıklandı.

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Kasım 2017’de hayat kurtaran bir özellik yayınlamıştı. Bu özellikle birlikte yanlışlıkla gönderdiğimiz mesajları hem kendimizden hem de gönderdiğimiz kişiden silme imkânına kavuşmuştuk. Bu özellikten faydalanmak için ise silme eylemini, mesaj gönderildikten sonraki 1 saat içinde yapmamız gerekiyordu.

Fakat bugün itibarıyla bu süre fazlasıyla uzadı. Şirket, paylaştığı yeni duyurusunda WhatsApp mesajlarını silmek için bulunan sınırının 2 günden biraz daha uzun bir süreye çıkarıldığını açıkladı. Böylelikle yanlışlıkla gönderdiğiniz mesajları artık iki gün sonra fark ettiğinizde bile silebileceksiniz.

WhatsApp'ın duyurusu:

“Mesajınızı yeniden mi düşünüyorsunuz? Artık gönder tuşuna bastıktan sonra mesajlarınızı sohbetlerinizden silmek için 2 günden biraz fazla bir süreniz olacak.”

İki gün öncesine kadar gönderdiğiniz mesajları şimdiden silmeye başlamak istiyorsanız, öncelikle bir şartın karşılanması gerekiyor. Bu özelliği mümkün kılan güncelleme, hem mesajı gönderenin hem de alıcının cihazına yüklenmiş olmak zorunda.

WhatsApp, henüz geçtiğimiz günlerde bir başka güncelleme ile kullanıcılara yeni özellikler sunmuştu. Bu özelliklerden birisi de artık grup yöneticilerinin herhangi bir mesajı tüm cihazlardan silmelerini sağlayacak özellikti. Bu özellik ve diğer özellikler hakkında bilgi almak için, aşağıdaki yazımızı ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak : https://www.theverge.com/2022/8/8/23297405/whatsapp-delete-texts-for-everyone-meta-apple-imessage
20
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
20
4
3
2
1