X-Men: Dark Phoenix'in Son Fragmanı Yayımlandı

25
4
3
2
1
X-Men: Dark Phoenix'in Son Fragmanı Yayımlandı
Fox'un yapımcılığını üstlendiği X-Men'in son filmi olan Dark Phoenix'in son fragmanı yayımlandı.

Dark Phoenix ile birlikte Fox’un uzun yıllardır yapımcılığını üstlendiği X-Men serisinin sonuna geliniyor. X-Men serisinin Fox’un ellerindeki bu filmin son fragmanı da yayımlandı ve fragmanın gösterdiğine göre Jean Grey’in hikâyesi gittikçe yıkıcı bir hâl alıyor.

Yayınlanan fragmanda daha önce gördüğümüz sahneler yer alsa da Quicksilver ve Phoenix’in doğmasına sebep olan temasla ilgili olarak X-Men’e liderlik yapan Magneto gibi karakterlere de ufak bir bakış atılıyor.

Fragmanda görebildiğimiz kadarıyla X-Men, NASA ile birlikte çalışıyor ve hazırlıksız yakalandıklarında bir anda büyük bir kaza gerçekleşiyor. Kaza sonrası Jean, kozmik enerjiyi içine çekiniyor. Diğer mutantlar hiçbir şey yapamasalar da korkuları gözlerinden okunabiliyor.

Jean’in Phoenix (Anka Kuşu), lakabını alması ise Xavier’in okulundaki diğer öğrencilerin Jean’in öldüğünü düşünmesi ve tekrar hayata gelmesiyle gerçekleşiyor. Ayrıca görünüşe bakılırsa Dark Phoenix’in hikâyesi çizgi romanlardan biraz daha farklı olacak gibi duruyor. Fragmanda görülen Jessica Chastain’in ise hangi karakteri canlandırdığı şu an için bilinmiyor.

7 Haziran’da beyaz perdede olacak olan filmle ilgili siz neler düşünüyorsunuz? Yanıtlarınızı yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://io9.gizmodo.com/in-dark-phoenixs-final-trailer-jean-grey-is-singing-he-1834104752
25
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
25
4
3
2
1