Xbox'ın Yeni Stüdyoları, E3'te Daha Önce Hiç Kimsenin Görmediklerini Sunacak

17
4
4
3
2
Microsoft, satın aldığı oyun stüdyosundan bazı oyunların tanıtımını E3'te yapacak.

Microsoft, son bir kaç aydır E3 2019 sunumu için hazırlıklarını hızlandırdığını, bu yıl sadece E3'te değil şovun tamamında söz sahibi olacağının sinyallerini verdi. Bu yıl tanıtımı yapılacak yeni nesil Xbox'ın yanında şirketten başka güzel haberler de var. Microsoft, satın aldığı yeni oyun stüdyosundan bazı oyunları da duyuracak.

Bir Xbox Inside sunumu sırasında konuşan Xbox patronu Phil Spencer, yakında bünyelerine ekledikleri yein stüdyolar da dahil olmak üzere yeni bir oyun dalgasıyla oyuncuların karşısına çıkacaklarını belirtti. Spencer, yeni stüdyolarında insanlara daha önce görmedikleri, eğlenceli ve yeni şeyler göstereceklerini söyledi.

E3'ün tüm platformlar için gerçekten büyük bir anlaşma olduğunu ve yeni çalışmaya başladıkları stüdyodakiler dahil herkesin bu konuda heyecanlı olduğunu belirtti. Bununla birlikte tam olarak entegre olmalarının zaman alacağını, farklı ekipler farklı geliştirme döngüleri içinde olduğu için tüm ekiplerin yaptığı işlerin bir bütün haline gelmesinin yıllar sürebileceğini söyledi.

E3 2019'a 2 aydan az bir zaman kaldı ve Microsoft her zamankinden daha güçlü geliyor gibi görünüyor. Fakat Sony'nin katılmamasından dolayı E3 için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Bu sebeple E3'e ilgi her zamankinden daha düşük olacak.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/04/20/xbox-one-e3-2019-microsoft-new-studios/
17
4
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
17
4
4
3
2