Xiaomi'nin Oyun Telefonu Black Shark 2, PUBG Oynatırken Görüntülendi

41
22
5
5
4
Teknoloji devi Xiaomi'nin oyun dünyasına hediyesi olan Black Shark adlı oyun odaklı akıllı telefon, ikincisiyle tekrardan gündeme gelecek. Black Shark 2, 18 Mart'ta tanıtılacak.

Geçtiğimiz birkaç yılda teknoloji alanında adını fazlasıyla duyuran Xiaomi, birincisiyle oyun dünyasına yeni bir soluk getiren Black Shark'ın ikincisini duyurmaya hazırlanıyor.

Tamamen oyun odaklı üretilen bir akıllı telefon olan Black Shark, serinin ikinci telefonuyla oyunculara daha fazla şey sunmayı planlıyor. Black Shark 2, 18 Mart'ta tanıtılacak ve son derece güçlü bir donanımla karşımızda olacak.

Black Shark 2'nin güçlü bir donanımla karşımızda olması beklenirken Snapdragon 855'in cihaza güç vereceğini de eklemekte fayda var. Bununla birlikte 12 GB RAM ve Liquid Cool 3.0 da Black Shark 2'ye eşlik edecek unsurlardan birkaçı. Daha önce de bahsettiğimiz gibi Xiaomi, Black Shark 2'nin ilkine göre %60 daha iyi bir pil ömrü sunacağını açıklamıştı. Dokunmatik ekrandaki gecikme iyileştirmeleri de yapılan güncellemelerin arasında yer alıyor.

Xiaomi Black Shark 2'nin fiyatıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmış değil. Fakat resmi tanıtıma günler kaldığı için merakımız uzun sürmeyecektir. Cihazın PUBG performansına tanıklık etmek için aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/black_shark_2_shown_playing_pubg_is_already_up_on_jdcom-news-36042.php
41
22
5
5
4
Emoji İle Tepki Ver
41
22
5
5
4