Microsoft Çevirmen'e iOS İçin Performans İyileştirmeleri İçeren Yeni Bir Güncelleme Geldi

5
3
3
1
0
Google'ın çeviri uygulamasına en büyük rakip olan Microsoft Çevirmen, iOS için yeni bir performans iyileştirmesi içeren güncelleme aldı.

Microsoft'un Google Çeviri'ye rakip olan çeviri uygulaması Microsoft Çevirmen, performans iyileştirmeleri içeren yeni bir güncelleme aldı. Büyük bir kesimin Google Çeviri'ye göre yetersiz bulduğu uygulama, performans iyileştirmeleri içeren güncellemesini iOS platformu için yayınladı.

Bu yeni güncelleme, 3.2.12 sürüm numarasıyla henüz sadece iOS için yayında. Tabii ki güncellemenin tek odağı performans iyileştirmeleri değil. Yeni güncellemeyle birlikte erişilebilirlik alanında da bazı özelliklerin dahil olduğu uygulama, daha önce çevirdiğiniz cümle ve kelimelere de erişmenize olanak sağlıyor.

3.2.12 numaralı güncellemeyle birlikte Microsoft Çevirmen'in Apple Watch'taki uyumsuzluk problemleri de kökten çözülmüş oldu. Bahsi geçen yeni güncelleme henüz Android için yayınlanmamış olsa da her iki platformda da fazlasıyla tercih ediliyor. Microsoft Çevirmen, Google Play Store'da 300.000, App Store'da ise 47.000'e yakın reyting almış durumda.

Microsoft Çevirmen, İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Almanca gibi popüler dillerin yanı sıra Macarca, Boşnakça ve Bulgarca gibi daha az yaygın olan dilleri de destekliyor. Uygulamanın platformlardaki indirme bağlantılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://news.softpedia.com/news/microsoft-announces-new-translator-app-update-for-iphone-525315.shtml
5
3
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
3
3
1
0