Xiaomi Pocophone F2, Android Q ve Snapdragon 855 ile Geekbench'te Ortaya Çıktı

23
7
4
2
0
Yılın en bütçe dostu üst segment akıllı telefonu olması beklenen Xiaomi Pocophone F2, şüpheli özelliklerle Geekbench'te ortaya çıktı.

Xiaomi’nin alt markası olan Pocophone’un ilk modeli olan Pocophone F1, geçtiğimiz yıl piyasaya çıktı ve Xiaomi’nin bile ön göremediği şekilde büyük ilgi gördü. Pocophone F1’in bu kadar fazla ilgi görmesinin en büyük  nedeni, amiral gemisi özellikleri yalnızca 300 dolar gibi orta segmentin bile altında bir fiyat etiketiyle satışa sunmasıydı.

Pocophone’nun ilk modelinin büyük ilgi görmesi, ikinci model ile ilgili beklentileri biraz daha artırdı. Dünya çapında milyonlarca akıllı telefon kullanıcısı, uygun fiyata son teknoloji bir akıllı telefona sahip olmak için Pocophone F2 modelinin tanıtılmasını bekliyor. Dahası, kısa süre önce Pocophone F2’yi bekleyenler için heyecanlandırı bir gelişme yaşandı.

Cumartesi günü, Geekbench’te Xiaomi Poco F2 adında yeni bir akıllı telefon ortaya çıktı. Android Q işletim sistemine sahip olan bu cihaz, Snapdragon 855 işlemciye ve 4GB RAM’e sahipti. Cihaz, tek çekirdek performansında 1.776 puan almayı başarırken, çoklu çekirdek performansında 6.097 puan aldı.

Cihaz, adı itibarıyla heyecan yaratsa da, gerçek Pocophone F2 olduğuna inanmak zor. Zira geçtiğimiz yıl tanıtılan Pocophone F1 bile 6 GB RAM ile gelmişken, ikinci neslin 4 GB RAM ile gelmesi olası görünmüyor. Ayrıca Android Q’nun Ağustos ayından önce yayınlanması beklenmediğinden işletim sistemi de şüphe uyandırıyor.

Kaynak : https://www.slashgear.com/poco-f2-benchmark-surfaces-hinting-at-snapdragon-855-android-q-17569959/
23
7
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
23
7
4
2
0