Xiaomi, Katlanabilir Telefonunu Galaxy Fold'un Yarı Fiyatına Satacak

73
26
9
5
2
Samsung ve Huawei'nin ardından Xiaomi de katlanabilir telefonunu yakında tanıtmaya hazırlanıyor.

Samsung ve Huawei geçen ay katlanabilir akıllı telefonlarını tanıttılar. Her ikisi de farklı bir tasarıma sahipler ancak ortak bir noktaları var; yüksek fiyat. Samsung Galaxy Fold 1,980 dolar iken Huawei'nin Mate X modeli ise 2,600 dolar civarında. Bu fiyat etiketi onları lüks bir ürün haline getiriyor ancak Xiaomi sayesinde, bunun daha anlaşılır fiyatlara indiğini söyleyebiliriz; bahsettiğimiz fiyat 999 dolar.

iGyaan tarafından yayınlanan bir rapora göre, Xiaomi'nin şu anda Mi Fold ve Mi Flex olarak adlandırılan katlanabilir akıllı telefonu ABD'de 999 dolar, Avrupa'da 999 euro fiyat etiketine sahip olacak. Şirket, telefonu Nisan-Haziran ayları arasında tanıtmayı planlıyor. Telefon, önce Çin'de piyasaya sürülecek ve ardından küresel pazarlarda ayrı lansmanlar yapılacak.

Rapor ayrıca, Mi Fold/Flex'in Galaxy Fold'un neredeyse yarısına mal olacağını çünkü Xiaomi'nin gereksinimlerine göre Visionox Technology tarafından üretilen OLED ekranları kullanacağını belirtti. Bunların Galaxy Fold ve Mate X'teki OLED panelleri kadar iyi olup olmayacağı ise tam olarak belli değil.

Söylendiği üzere, Galaxy Fold ve Mate X gibi, Mi Fold/Flex de bir amiral gemisi olacak ve 10 GB RAM ile birlikte Snapdragon 855 SoC ile gelecek. Bu telefonu çalışırken gösteren bir video Ocak ayında ortaya çıkmıştı. Aşağıdan videoyu izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/xiaomis_foldable_phone_will_cost_half_of_galaxy_fold_launch_in_q2_2019-news-36057.php
73
26
9
5
2
Emoji İle Tepki Ver
73
26
9
5
2