Xiaomi'nin Yeni USB Belleği 'U-Disk' Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

57
9
3
3
2
Xiaomi'nin 64 GB depolama alanı sunan yeni USB belleği tanıtıldı. Saniyede 124 MB okuma yapabilen Xiaomi U-Disk, minimalist yapısı ve sağlamlığıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Son yıllarda yıldızı iyiden iyiye parlayan Xiaomi, sadece akıllı telefonlar üzerinde çalışmıyor. Şirket dönem dönem, fazlasıyla yenilikçi ürünlerle de karşımıza çıkıyor ve neredeyse ürettiği her ürünle gündem olmayı başarıyor. Üstelik şirketin uygun fiyat felsefesi de, tüketicilerin Xiaomi'ye olan ilgisini artırıyor.

Çinli teknoloji devi şimdi ise yeni bir USB bellek tanıtımı yaptı. Hem fiyatı hem de teknik özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Xiaomi'nin yeni flash belleği "U-Disk", minimalist tasarımıyla da göz dolduruyor.

Xiaomi Flash Bellek

U-Disk, küçük ve metal bir gövdeye sahip. Xiaomi'nin yeni USB belleğinin sahip olduğu metal gövde, çinko alaşımlı bir yapıda geliştirmiş ve bu yapı, flash belleği paslanma ve aşınmaya karşı dayanıklı bir hale getiriyor. Galvaniz kaplama işlemlerinin de yapılmış olduğu U-Disk'in metal gövdesi, ısı dağılımına da yardımcı oluyor. 

Xiaomi'nin yeni flash belleğinin yumuşak kordunuysa, ürünün hem anahtarlık hem de çanta gibi yerlere takılabilmesini sağlıyor.

Xiaomi flash disk

Tüm bu özelliklerine ek olarak Xiaomi'nin yeni flash belleği, su sıçraması ve toz gibi dış ortamdan gelebilecek olan tehlikelere karşı korunmasını sağlayan UDP entegre teknolojisine de sahip. Ayrıca bu ürün darbe, yüksek sıcaklık ve yüksek basınç gibi durumlara karşı da yüksek dayanıklılık gösteriyor.

USB 3.0 standardında olan Xiaomi'nin yeni flash belleği, tüketicilere 64 GB depolama alanı sunuyor. Ayrıca saniyede 124 megabayt okuma yapılabiliyor. Bu okuma hızı, 3 GB boyutundaki bir dosyanın bu flash belleğe aktarılmasının sadece 30 saniye süreceği anlamına geliyor.

Tüm bu özellikleriyle birlikte duyurulan Xiaomi U-Disk'in fiyatı ise sadece 11 dolar (yaklaşık 62 TL + vergiler) olarak belirlenmiş durumda.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/09/23/xiaomi-64gb-u-disk-thumb-drive-launched-for-an-affordable-79-yuan/
57
9
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
57
9
3
3
2