Yeni Mortal Kombat Filmi, İlk Kez 18+ Fatality'lere Sahip Olacak

57
8
7
3
3
Gelmiş geçmiş en popüler dövüş oyunlarından olan Mortal Kombat, yeni bir filmle beyaz perdeye çıkmaya hazırlanıyor. Film, tarihinde ilk kez 18+ fatality'lere sahip olacak. Filmin fatality ve vahşet konusunda hayranlara istediğini vereceği düşünülüyor.

Vahşet unsurları sebebiyle dünyayı kasıp kavuran dövüş oyunu Mortal Kombat, yeni bir film çabası içerisine girmiş durumda. Her şey yolunda giderse 2021 yılında hayranlarıyla buluşacak olan filmin çekimlerinin yakın zamanda başlanacağı söyleniyor.

Serinin ilk filmi olmayacak olan Mortal Kombat, önceki filmin başaramadığı bir konu üzerine odaklanmış gibi görünüyor. Bu kadar popüler olmasını sağlayan şiddet ve vahşet unsurlarını içerisinde bolca barındıracak olan Mortal Kombat, Scorpion ve Sub-Zero'nun alışık olduğumuz kavgasını tüm korkunçluğuyla beyaz perdeye aktaracak.

mortal kombat

Filmin senaristi Greg Russo'nun açıklamalarına göre en sonunda Johnny Cage'in birini ölümüne dövdüğünü izleyebileceğiz. Başka kaynaklar, filmin 18+ olacağına dair bazı söylentilerde zaten bulunmuştu ve senarist Russo, Mortal Kombat'ın 18+ olacağını ve içerisinde sağlam fatality'leri barındıracağını onayladı.

Mortal Kombat filmlerinde karakterlerin öldüğüne tanıklık etsek de hiçbir zaman oyundaki kadar vahşi bir sahneyle karşılaşmamıştık. Russo, Twitter'da yaptığı açıklamayla birlikte filmin midenizi kaldıracak fatality'lerle geleceğini belirtti.

mortal kombat

Haberi verirken filmde kimlerin bulunacağı ya da hangi fatality'leri göreceğimize dair bilgiler vermeyen Greg Russo, bunu öğrenmek için bekleyip görmemiz gerektiğini belirtti.

Mortal Kombat'ın yeni filmi, 5 Mart 2021 yılında beyaz perdeye taşınacak. Aquaman ile Hızlı ve Öfkeli filmlerine yönetmenlik yapan James Wan filmde yapımcı görevini üstlenirken Simon McQuoid, filmin ticari direktörü rolünü üstlenecek. Oyuncu kadrosuna dair bir bilgi bulunmayan filmde yalnızca Sub-Zero'nun Joe Taslim tarafından canlandırılacağı biliniyor.

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/mortal-kombat-11/mortal-kombat-movie-fatalities
57
8
7
3
3
Emoji İle Tepki Ver
57
8
7
3
3