YouTube'un 'Resim İçinde Resim' Özelliği iOS Cihazlara Geldi

38
6
5
2
0
Android kullanıcılarının uzun zamandır kullanabildiği resim içinde resim özelliği nihayet iOS kullanıcılarının beğenisine sunuldu. Artık iPhone ve iPad kullanıcıları YouTube Premium ile resim içinde resim özelliğinden faydalanabilecek.

YouTube'un yıllar boyunca en çok eleştirilen yönlerinden biri, videoların mobil cihazlarda arkada çalışmaması ya da uygulama dışında izlenememesiydi. Kullanıcılarından yıllar boyu gelen eleştirileri dinlemeye karar veren YouTube, uzun yıllar sonra nihayet Premium ile birlikte bu özellikleri platforma getirmişti. Ancak ne yazık ki bu özellikten iOS kullanıcıları faydalanamıyordu. Aynı şekilde Premium üyesi olmayan kullanıcılar için de özellik aktif değil.

Kullanıcılara YouTube dışında gezinirken de videoları izlemeye devam etme imkanı sunan resim içinde resim özelliği, uzun süren bekleyişin ardından nihayet iOS kullanıcıları için de geliyor. YouTube tarafından neredeyse bir yıldır test edilen özellik, artık iOS cihazlarda da aktif.

Yalnızca Premium kullanıcıları için gelecek:

YouTube resim içinde resim

YouTube'un resim içinde resim özelliği, tıpkı Android cihazlarda olduğu gibi iOS'ta da yalnızca Premium üyelerine özel olacak. Google tarafından doğrulanan habere göre dünya genelinde tüm iOS kullanıcıları eğer Premium üyelikleri varsa özellikten faydalanabilecekler. Ayrıca Google tarafından bildirildiğine göre resim içinde resim özelliği ABD'de tüm iOS kullanıcıları için Premium üyeliği aranmaksınız sunulacak ancak bu adımın ne zaman atılacağı bilinmiyor. Ayrıca özelliğin ABD'de herkese sunulsa da müzik videoları için geçerli olmayacağı söyleniyor.

Özellik dağıtılmaya başlanmış durumda fakat şu an için henüz tüm cihazlara gelmiş değil. YouTube Premium üyeliğiniz varsa ve bir iOS kullanıcısıysanız özellğin cihazınıza gelip gelmediğini kontrol etmek için uygulamanızı güncellemeyi unutmayın.

Kaynak : https://9to5google.com/2021/06/18/youtube-pip-iphone/
38
6
5
2
0
Emoji İle Tepki Ver
38
6
5
2
0