Amacı Olmayan Grup YouTube'a Girdi: İlk Video Yayınlandı

82
33
9
3
3
Facebook'ta başlayan maceralarına 8 yıldır devam eden ve ülkemizde sosyal medyada en kalabalık ailelerinden biri olan Amacı Olmayan Grup (AOG), uzun bir bekleyişin ardından YouTube'a katıldı. AOG, ilk videosunu bugün yayınladı.

Henüz Twitch, Discord gibi platformlar yokken ya da bu kadar popüler değilken sosyal medyada sosyalleşmenin en popüler yollarından biri Facebook gruplarıydı. Ülkemizin en popüler ve en kalabalık gruplarından biriyse yıllar içerisinde yüz binlerce kişiden oluşan dev bir aileye dönüşen Amacı Olmayan Grup (AOG).

2013 yılında herhangi bir amacı olmadan Onur Asrak ve Sercan Aycan tarafından kurulan AOG, aradan geçen 8 yılda sosyal medyadaki gücünü düzenlediği buluşmalar ve sosyal yardımlaşma etkinlikleri ile de sık sık kanıtladı. Facebook'ta başlayan yolculuklarına pek çok platformda devam eden AOG, şimdi de YouTube'a katıldı. AOG üyeleri tarafından dört gözle beklenen haber, bugün yayınlanan video ile resmen gerçekleşmiş oldu.

İlk video yayınlandı:

AOG

Bugün yayınladıkları ilk video ile YouTube'a merhaba diyen AOG, bu videoda kuruldukları tarih olan 5 Eylül 2013'e geri dönerek yolculuklarını anlatıyor. Amacı Olmayan Grup'un nasıl kurulduğundan, nasıl bir anda viral olduğuna ve yıllar içerisinde yaşanan bazı aksiliklere kadar AOG'a dair merak edebileceğiniz her şeyin anlatıldığı videoda aynı zamanda grubun sosyal sorumluluk projelerine ve gerçekleştirilen buluşmalara dair de pek çok açıklama yer alıyor. 

Sercan Aycan'a ve uzunca yıllar boyunca sosyal medya ekibimizde emek vererek Webtekno ailesinin bir üyesi olan Onur Asrak'a çıktıkları YouTube yolculuğunda başarılar diliyoruz, izlenmeniz de aboneniz de bol olsun.

AOG'un ilk videosuna göz atmak isterseniz:

82
33
9
3
3
Emoji İle Tepki Ver
82
33
9
3
3