Yüzü Tamamen Yanan İtfaiyeci Başarılı Yüz Nakli Ameliyatı

0
0
0
0
0
Amerikalı itfayeci Patrick Hardison bir yangın sırasında ağır yaralandı. Yüzü tamamen eriyen talihsiz adam gerçekleştirilen başarılı yüz nakli ile yeniden doğdu.

Amerikalı itfayeci Patrick Hardison geçirdiği yüz nakli sayesinde bambaşka bir insan oldu. 2001 yılında görev sırasında yüzü tamamen eriyen Hardison uzun yıllar bu görünümle yaşamak zorunda kaldı. Çocukların kendinden korktuğunu söyleyen adam uzun yıllar insanların garip tepkileriyle yaşamak zorunda kaldı. Her şey 2015 yılının Ağustos ayında değişti. Kendisine uygun bir yüz bululanan Hardison yüz nakli operasyonu geçirdi ve beklemeye başladı…

Talihsiz adamın vücudu yeni yüzü kabul etti ve aylar içinde yüzü değişmeye başladı. Birkaç ay içerisinde yüzü yerine oturmaya ve kafasında saçlar çıkmaya başladı. Aradan bir yıl geçtiğinde ise değişim inanılmazdı. Tamamen normal bir insan yüzüne kavuşan Patrick Hardison için 14 yıl boyunca çektiği acıları unutma vakti gelmişti. Çarşamba günü NYU Langone Medical Center’da bir basın toplantısında konuşan Hardison mutluluğu dile getirerek insanlara eski aynı Pat olduğunu söylemekten dolayı büyük sevinç duyduğunu ifade etti.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0