Yüzüklerin Efendisi Dizisinin Şampiyonlar Ligi Gibi Yapımcı Ekibi Açıklandı

65
10
7
6
5
Amazon’un yapımcılığını üstlendiği Yüzüklerin Efendisi dizisinin merakla beklenen geniş kadrosu açıklandı. Açıklanan kadroda başarıdan başarıya koşmuş yapımlarda yer alan birçok isim var.

Amazon, bugün Televizyon Eleştirmenleri Birliği basın turunda yaklaşmakta olan Yüzüklerin Efendisi dizisinin ekibini açıkladı. Ortaya çıkan isimlerin içinde yönetici yapımcılar arasında Lindsey Weber (10 Cloverfield Lane), Bruce Richmond (Game of Thrones), Gene Kelly (Boardwalk Empire) ve Sharon Tal Yguado bulunuyor. Yazar ve başyapımcıları arasında Gennifer Hutchison (Breaking Bad), Jason Cahill (The Sopranos) ve Justin Doble (Stranger Things) bulunan yapımın, danışman yapımcıları arasında ise Bryan Cogman (Game of Thrones) ve Stephany Folsom (Toy Story 4) bulunuyor.

Dizinin yapımcısı ise Avengers: Age of Ultron ve The Aviator’da çalışmış Ron Ames olacak. Yazar ve ortak yapımcı görevinde Hannibal ile tanınan Helen Shang’e yer verilen projede, yazma danışmanı ise Glenise Mullins olacak.

yüzüklerin efendisi

Amazon tüm bu isimlerin yanında Suicide Squad filminin kostüm tasarımlarını yapan Kate Hawley’nin de projede yer alacağını açıkladı. Yapımda yer alan diğer isimler arasında ise yapım tasarımcısı olarak Star Wars: The Last Jedi filminden Rick Heinrichs, görsel efekt süpervizörü olarak The Revenant filminden Jason Smith, illüstratör ve konsept sanatçısı olarak da John Howe bulunuyor. Ekipte en dikkat çeken isimlerden biriyse adeta bir Tolkien alimi olan Tom Shippey. Yaratıcı ekibin açıklandığı videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Amazon, yeni serisinin pilot bölümünü yönetmesi için Jurassic World: Fallen Kingdom filminin yönetmeni JA Boyana’yla anlaştığını da duyurdu. Boyana, konuyla ilgili olarak “JRR Tolkien, tüm zamanların en olağanüstü ve ilham verici hikâyelerinden birini yarattı ve ömür boyu hayranı olarak bu muhteşem takıma katılmaktan onur ve mutluluk duyuyorum” dedi.

Bayona, ayrıca yapımcı ortağı Belén Atienza ile birlikte yapımcı da olacak. Yüzüklerin Efendisi dizisi, JD Payne ve Patrick McKay tarafından yönetilen bir yazar ekibi tarafından yazılıyor. Marvella Kavenagh’ın ise dizinin kastında bulunduğu söyleniyor ancak Amazon konuyla ilgili bir yorum yapmadı.

Kaynak : https://comicbook.com/tv-shows/2019/07/27/lord-of-the-rings-tv-series-amazon-creative-team/
65
10
7
6
5
Emoji İle Tepki Ver
65
10
7
6
5