14 Yaşındaki Profesyonel Fortnite Oyuncusu, Yayın Sırasında Polis Baskınına Uğradı

74
24
7
5
5
Profesyonel Fortnite oyuncusu Clix, geçtiğimiz hafta sonu sahte ihbar mağduru oldu. Fortnite Şampiyonası'nda takımı mücadele verirken kısa süreli olarak yayından ayrılan oyuncunun evini polis bastı.

Geçtiğimiz hafta sonu 14 yaşındaki profesyonel Fortnite oyuncusu, Fortnite Şampiyon Serisi'ne katıldığı sırada polis tarafından basıldı. Twitch kullanıcı adı "Clix" olarak bilinen Cody Conrad, son birkaç aydır zorlu zamanlar geçiriyor. Ağustos ayında genç yayıncının Twitch hesabı hackerların eline geçmişti ve kanalı uygunsuz içeriklerin yayınlanmasının ardından askıya alınmıştı.

Clix, geçen hafta sonu ise korkunç bir şakanın kurbanı oldu. 26 Ekim'de Fortnite şampiyonasına katıldığı sırada arkadaşları, Clix'in yokluğunu farketti. Ardından Clix geri dönerek, "Polis burada... Az önce basıldım... Bir saniye gitmem gerekiyor." diyerek cevap verdi. Neyse ki, olay hızlı bir şekilde çözüldü ve Clix takımına geri dönerek devam edebildi. Clix'in karakteri oyunun erken safhasında ölmüştü ve kısa ayrılığı takımın oyununu etkilemedi. Clix ve ekibi yaşanan ilginç ana rağmen azmin zaferine ulaştı.

clix fortnite polis baskını

Genç oyuncu olayın ardından Twitter hesabında isyan ederek, "Sahte ihbar çok iğrenç bir şey, ne anlamı var ki?" paylaşımını yaptı. Sahte ihbarlar son dönemde sıkça gündeme gelmeye başladı. Yapılan sahte ihbarlarla evlerine SWAT ekibi gönderilen kurbanlar tehlikeli durumlarla karşı karşıya kalabiliyorlar. Clix olay sırasında zarar görmediği için şanslıydı. 

Diğer göçmen kurbanlar ise o kadar şanslı değildi. Geçtiğimiz yaz Andrew Finch adlı 28 yaşındaki bir adam Call of Duty oyuncularının intikam hırsı nedeniyle sahte ihbarın kurbanı olmuştu... Clix'in canlı yayınında kapısına polisin dayanmasıyla yayında yaşanan anları buradan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.thegamer.com/14-year-old-fortnite-swat-stream/
74
24
7
5
5
Emoji İle Tepki Ver
74
24
7
5
5