8
1
1
1
1

Webtekno olarak bu videoda, şimdiye kadar hep istediğimiz ancak video yoluyla anlatamayacağımızı düşündüğümüz kulaklık incelemesini gerçekleştirdik. Bu arada incelemede kullandığımız kulaklıkların birisinin 25-30 lira civarında çakma bir kulaklık olduğunu diğerinin ise 1700 lira gibi bir fiyatının olduğunu belirtelim. 

Ofisten arkadaşlarımız vasıtasıyla gerçekleştirdiğimiz testlerde, hangi kulaklığın çakma yani ucuz, hangisinin ise pahalı olduğunu söylemedik. Elbette, görünüş itibariyle fark edilebilir diye de gözlerini kapattık.  Farklı müzik zevklerine ve elbette haliyle farklı müzik kulağına sahip olan arkadaşlarımıza çok da sevmedikleri ancak kulaklıkların hünerlerini sergileyebileceği müzikler dinlettirdik. 

Daha sonra ise iki kulaklık arasında bir oylama yapmaları gerektiğini söyledik. Elbette çıkan sonuç tereddüte yer bırakmadan pahalı olan kulaklık lehine oldu. Bununla birlikte Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakütesi'nden arkadaşlarımızdan da kulaklık paketlerinin arkasında yazan değerlerin hangi anlamlara geldiğini öğrendik. 

Sizin de bildiğiniz gibi bu yılın sonuna geldik. Bazılarımız yeni telefonlar aldı bazılarımız ise hala eskisiyle idare etmek zorunda kalıyor. Ancak hem yeni alanlar için hem de eskisini değiştirmek isteyenler için bir haberimiz var: Yeni yılda yeni akıllı telefonunuz İşCep’te!1-31 Aralık 2017 tarihleri arasında İşCep'e girin, Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası’na katılma hakkı kazanın.

Çekiliş 10 Ocak 2018’de yapılacak, 9 iPhone X ve 9 Samsung Galaxy S8+  sahiplerini bulacak!
 
Detaylı bilgi: http://bit.ly/2Cgwu0u
İşCep’i indirmek için: http://bit.ly/2CeNFzB

8
1
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
8
1
1
1
1