23
9
4
3
2

Yazılım sektörünün son yıllarda mobil tarafına kaydığını biliyoruz. Yüzlerce kişinin ekip halinde çalışıp yaptığı bilgisayar ve konsol oyunlarından çok daha kolay bir şekilde yapılan, ancak bu kolaylığa rağmen çok daha yüksek paralar kazanılmasını sağlayan mobil oyunlar, sektörü hiç bilmeyen kişiler tarafından dahi yapılabilir. Örneğin bir dönemin popüler oyunlarından Flappy Bird gibi oyunlar, yapım aşamasında çok basit olsalar da sahiplerine milyonlarca TL kazandırdılar.

Bugün sizlere bu başarılı oyunları yapmanızı sağlayacak Unity dilinin öğretildiği özel kursu tanıtacağız. Udemy üzerinden satın alabileceğiniz kurs, 5 Ağustos 2018 tarihine kadar 24,99 TL’den satılıyor. Uygun fiyatına rağmen pek çok oyunu sıfırdan tasarlayıp, Google Play veya App Store için hazır hale getirmeyi öğreten kurs sayesinde sizler de kendi oyun ve uygulamalarınızı yapabilir ve bu işten para kazanabilirsiniz.

Unity C# sayesinde sıfırdan ileri seviyeye 2D ve 3D oyunlar geliştirmenizi sağlayan bu kurs sayesinde kendinizi son yılların en iyi para kazandıran mesleklerinden mobil yazılım sektörüne sokabilirsiniz. 102 dersten oluşan yaklaşık 24 saatlik ders videolarıyla hayatınızı değiştirecek bir dünyaya adım atabilirsiniz. Eğer Udemy’nin sunduğu bu kampanyadan yararlanmak istiyorsanız buraya tıklayarak kursun sayfasına ulaşabilirsiniz.

 

23
9
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
23
9
4
3
2