Bir YouTuber, Twitch'e Geçtikten Sadece 3 Hafta Sonra 800 Bin Takipçiyi Aştı

9
4
1
1
1
Popüler YouTuber TheGregf, Twitch kanalında kısa sürede neredeyse 1 milyon takipçiye ulaştı. İspanyol yayıncı, Fortnite yayınlarıyla Twitch'te en hızlı yükselen kanallardan biri oldu.

Çiçeği burnunda Twitch yayıncısı TheGregf, 3 haftadan az bir sürede 800.000'in üzerinde takipçiye ulaştı. İspanyol yayıncı aslında YouTube'ta 11 milyon aboneye sahip ve takipçilerine Fortnite ve Call of Duty: Modern Warfare videoları hazırlıyor. Elbette Twitch'te kısa süre içinde 1 milyona yaklaşmasında YouTube kanalının katkısı büyük.

Yaklaşık 7 yıldır YouTube'da içerik üreten David 'TheGrefg' Canovas, oyun videoları ve hayran filmleri yayınlayarak muazzam bir izleyici kitlesi kazandı. Yayıncı son zamanlarda Twitch kanalına yönelmeye karar verdi ve Fortnite yayınlarına başladı. Hayranları onu Twitch'te de yalnız bırakmadı ve ilk yayınında 100.000'den fazla görüntüleme ve takipçiye ulaştı.

thegrefg twitch

Şu anda TheGrefg'in Twitch kanalı 3.5 milyonun üzerinde görüntülenmeye sahip ve eş zamanlı izleyici sayısı 151 bini gördü. Yayınlarında büyük kitlelere ulaşmasını kolaylaştıran Fortnite ve yeni Call of Duty: Modern Warfare gibi popüler oyunları oynuyor.

Canovas, Twitch'e başlamak için güzel bir zaman seçti. Twitch'in en popüler yayıncılarının Mixer'e geçmesi, onun öne çıkmasına yardımcı oluyor. Kendi takipçilerinden önemli destek görse de zaman içinde daha da büyümesi mümkün. Canovas YouTuber ve yayıncı olmasının yanı sıra, İspanyol Espor organizasyonu Team Heretics'in de ortağı.

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/fortnite/thegrefg
9
4
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
9
4
1
1
1