Ninja'dan Sonra Shroud da Twitch'i Bıraktı

45
14
9
6
3
Twitch platformunun 7 milyondan fazla takipçisiyle en popüler yayıncılarından birisi olan Shroud, bugün itibariyle Twitch’i bıraktığını ve Ninja gibi yayınlarına Mixer’de devam edeceğini açıkladı.

Geçtiğimiz haftalarda ünlü Twitch yayıncısı ‘Ninja’ Twitch’i bırakıp Microsoft’un yayın platformu olan Mixer’e geçtiğini ve yayınlarını burada sürdüreceğini açıklamıştı. Görülen o ki Mixer yayıncılar için ilgi çekici bir mecra haline geldi çünkü Twitch’in en popüler yayıncılarından birisi olan 'Shroud' lakaplı Michael Grzesiek de bugün yoluna Mixer ile devam edeceğini açıkladı.

Shroud, bu duyuruyu kendi Twitter hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştığı bir video ile gerçekleştirdi. Bu videoda Shroud, yayınlarını gerçekleştirdiği bilgisayarında oyunlarını oynarken görülüyor ve bilgisayarın ekranın da Mixer logosu yer alıyor.

shroud mixer'e geçiş yaptı.

Eski bir Counter-Strike: Global Offensive profesyonel oyuncusu olan Shroud, Twitch'teki en büyük isimlerden biriydi. PUBG, Call of Duty Black Ops 4, Rainbow Six Siege ve Apex Legends gibi oyunlarda üstün yeteneklerini sergileyerek Twitch üzerinde 7 milyondan fazla aboneye sahipti. Shroud ayrıca YouTube üzerinde de 5,5 milyon takipçiye sahip.

Shroud’un Mixer sayfasında şu anda, yayının ne zaman başlayacağını gösteren bir geri sayım sayacı bulunuyor. Shroud yayına TSİ 25 Ekim 02.00’da başlayacak. Yayın başladıktan bir saat sonra ise Call of Duty’in yeni oyunu Modern Warfare yayınlanacak. Bu durumun Shroud’un en azından bir süre Call of Duty: Modern Warfare yayınları üzerinde yoğunlaşacağını gösteriyor.

Shroud yaptığı açıklamada, “CS: GO, PUBG, Call of Duty Black Ops 4, Rainbow Six Siege ve Apex Legends gibi oyunlar benim buralara kadar gelmeme yardımcı oldu. Yayın yapmak benim tutkum ve başarımı hayranlarıma borçluyum. Mixer, dikkatimi hayranlarım üzerinde odaklayabilmem için bana esneklik sağlıyor. Mixer’e katıldığım için heyecan duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/10/24/shroud-twitch-mixer-ninja/
45
14
9
6
3
Emoji İle Tepki Ver
45
14
9
6
3