Action Launcher, Kullanışlı Yenilikler İçeren v40 Güncellemesini Aldı

4
2
2
1
1
Yeni bir logo ve yeni arama özelliklerinin dahil olduğu bir dizi kullanışlı yenilik, v40 güncellemesi ile kullanıcılara sunuldu.

Action Launcher, yıllardır en iyi ana ekran deneyimini sunan uygulamalardan biri konumunda. Yıllar içinde değişim geçiren launcher, v40 güncellemesi ile kullanıcılara daha üstün ve güvenli bir deneyim sunuyor.

Action Launcher v40, yeni bir logo ve bazı hata düzeltmeleriyle birlikte web aramalarının yanı sıra kullanıcıların kendi cihazlarında derinleme arama yapabilmelerini sağlayacak yeni "Action Search" özelliğiyle birlikte geliyor. Ayrıca web aramalarınız için Duck Duck Go ve Bing gibi alternatif arama motorlarını kullanmanıza da izin veriliyor.

Action Search, şirketin ayrıca alternatif bir gelir kaynağı olmasını umduğu yeni bir arama motoru olan Action Web Search'ü de kapsıyor. Arama motoru, Action Launcher temasıyla benzer olarak tasarlanmış.

Action Search, Plus kullanıcısı olsun veya olmasın tüm kullanıcılar için mevcut. Fakat Action Launcher 2019 Supporter Pack paketi satın almayan kullanıcılar için kullanabilecekleri arama motorlarında bazı kısıtlamalar bulunur. 

Kaynak : http://thenokiablog.com/2019/04/26/get-a-new-icon-new-features-and-new-searches-with-action-launcher-v40/
4
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
4
2
2
1
1