Acun Ilıcalı, Leyla ile Mecnun Setinden 'Tam Kadro' Fotoğraflar Paylaştı

63
15
11
5
3
Acun Ilıcalı, Exxen'de yayınlanacak Leyla ile Mecnun dizisinin setini ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında dizi ekibiyle fotoğraflar çektiren Ilıcalı, diziyle ilgili bazı açıklamalarda da bulundu. Ilıcalı'nın açıklamalarına göre bir döneme damga vuran dizinin yeni bölümleri, çok yakında Exxen kütüphanesine eklenecek.

Türk televizyon tarihinin önemli isimlerinden bir tanesi olan Acun Ilıcalı, çevrimiçi dizi ve film platformu Exxen'e Leyla ile Mecnun dizisinin geleceğini açıklamıştı. Bir döneme damgasını vuran dizinin yeni bölümleri, platforma karşı önyargılı olan vatandaşların da görüşlerini değiştirmek üzere. Şimdiyse Leyla ile Mecnun'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Acun Ilıcalı, çekimleri devam eden dizinin setini ziyaret etti. Burada çektirdiği bazı fotoğrafları Instagram üzerinden paylaşan Ilıcalı, "Herkesin emeğine sağlık. #LeylaileMecnun çok yakında tam kadro yepyeni bölümleriyle #EXXEN'de..." ifadelerini kullandı. Ilıcalı'nın sette çektirdiği fotoğraflardan en dikkat çekeni, dizinin Erdal Bakkal'ı olarak bilinen Cengiz Bozkurt ile olanıydı.

Leyla ile Mecnun setinden gelen fotoğraflar

Leyla ile Mecnun

Acun Ilıcalı'nın yıllar sonra yeniden hayata geçirme kararı aldığı Leyla ile Mecnun efsanesi, dizinin orijinal versiyonuyla neredeyse aynı kadroyla gelecek. Bu bağlamda Cengiz Öztürk'le birlikte Ali Atay, Osman Sonant, Serkan Keskin ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimler, Leyla ile Mecnun'un yeni versiyonunda da karşımıza çıkacak. Ancak dizinin Leyla'sı bu kez Deniz Işın tarafından canlandırılacak.

Acun Ilıcalı

Exxen'de yayınlanacak Leyla ile Mecnun dizisinin ilk sezonunun kaç bölümden oluşacağı şimdilik bilinmiyor. Ayrıca dizinin yayın tarihi de henüz netleşmedi. Ancak Acun Ilıcalı'nın açıklamalarında yer alan "çok yakında" ibaresi, zaten iki ay gibi bir süredir çekimleri devam eden dizinin artık çok yakında olduğunu gözler önüne seriyor.

Leyla ile Mecnun

Kaynak : https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/acun-ilicali-leyla-ile-mecnun-setinde,klzaZG_hVkqE_bjE647pmg
63
15
11
5
3
Emoji İle Tepki Ver
63
15
11
5
3