Patron Çıldırmış: Acun Ilıcalı, Şampiyonlar Ligi Maçlarının Exxen'deki Fiyatını Açıkladı

294
91
63
36
15
Acun Ilıcalı, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarının Exxen'deki aylık ücretini açıkladı. Fiyatın genel olarak her bütçeye uygun olduğunu ifade edebiliriz.

Türkiye'nin en çok konuşulan medya patronlarından biri olan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda dijital yayın platformu Exxen için UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin yayın haklarını alarak herkesi şaşırtmıştı. O günden bu yana Exxen'in UEFA maçlarını kaç TL karşılığında yayınlanacağı merak ediliyordu ki o soru da nihayet yanıt buldu.

Hürriyet'ten Orkun Ün ile kapsamı oldukça geniş bir röportaj gerçekleştiren Acun Ilıcalı, "Maçlar için büyük delilik yapacağım" derken bu sırada Exxen üzerinden UEFA karşılaşmalarını izlemenin maliyetini de açıkladı. Acun Ilıcalı'nın Orkun Ün ile 'Soru-Cevap' şeklinde ilerleyen röportajının ilgili kısmı şu şekilde:

exxen şampiyonlar ligi

  • Orkun Ün: Exxen nasıl gidiyor?

Acun Ilıcalı: Büyük hayallerle başladık Exxen’e ve hayalleri büyütmeye devam ediyoruz. 1 milyon aboneye dayandık. Çok mutluluk verici bir sayı bu.

  • Orkun Ün: Hedef Netflix’i geçmek mi?

Acun Ilıcalı: Netflix bizim dostumuz. Aramızda tatlı bir rekabet var. Geçersek mutlu oluruz. Birincilik, ikincilik fark etmez.

  • Orkun Ün: UEFA maçları artık Exxen’de yayınlanacak. Nasıl bir stratejiniz var?

Acun Ilıcalı: Maçlarda büyük delilik yapacağım. Bize futbol maçlarının maliyeti yıllık 30 milyon Euro’dan fazla olacak. Fiyatları çok uygun yaparak herkesin Exxen seyretmesini sağlayacağım. Aylık 25 TL’den başlayan fiyatlarla maç seyredilebilecek. Çok kazandığım zaman değil, daha çok insan seyrettiği zaman mutlu olan biriyim.

Kaynak : https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/orkun-un/seyma-nafaka-almayi-birakti-41856865
294
91
63
36
15
Emoji İle Tepki Ver
294
91
63
36
15