Gerçek Hayatta FM Oynuyor: Acun Ilıcalı, Bir Futbol Kulübünü Daha Satın Aldı

11
7
5
2
0
Geçtiğimiz yıl İngiliz Futbol Takımı Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı, bu kez de İrlanda'nın en köklü futbol takımlarından Shelbourne FC'yi satın aldığını duyurdu.

Türk televizyon dünyasının önemli isimlerinden Acun Ilıcalı, dikkat çeken bir açıklama yaptı. Birkaç yıl önce Hull City isimli futbol kulübünü satın alan Ilıcalı, şimdi de İrlanda Premier Ligi'nden bir takımı daha satın aldı. Acun Ilıcalı, Shelbourne FC isimli futbol takımının çoğunluk hissesini satın aldığını duyurdu. 

1895 yılında kurulan ve hem İrlanda hem de uluslararası müsabakalarda önemli başarılara imza atan Shelbourne FC, ülkedeki en köklü takımlardan bir tanesi. Fırsatları değerlendirmeyi seven Acun Ilıcalı, bu takımın da gelecek vadettiğini düşünüyor gibi görünüyor. Ilıcalı, konuyla ilgili açıklamalarında da takıma ne kadar güvendiğini dile getirdi

Acun Ilıcalı'nın açıklaması şöyle:

"Hull City ile başlayan güçlü futbol yatırımlarımız İrlanda Premier Ligi’nin en eski ve köklü kulüplerinden Shelbourne FC’nin çoğunluk hisselerini almamızla devam ediyor. Hedefimiz Shelbourne FC ile birlikte Avrupa Kupaları’na katılmak, önemli başarılar elde etmek ve birçok yeteneği dünya futboluna kazandırmak. İrlanda futboluna, kulübün potansiyeline ve taraftarlarımıza olan inancımız sonsuz."

Sosyal medyada gündem oldu!

Acun Ilıcalı'nın ikinci kez futbol takımı satın alması, internet kullanıcılarının dikkatlerinden kaçmadı. Dilerseniz konuyla ilgili yapılan paylaşımlara bakalım.

Twitter

Twitter

Twitter

Twitter

Twitter

Twitter

Twitter

Twitter

Twitter

Twitter

Twitter

11
7
5
2
0
Emoji İle Tepki Ver
11
7
5
2
0