Adobe Türkiye Fiyatlarına Zam Geldi: İşte Güncel Fiyatlar!

50
8
2
1
1
Grafik tasarımcılar için vazgeçilmez olan Creative Cloud hizmetine zam yapacağını açıklayan Adobe, bugün yeni fiyatlarını uygulamaya koydu. Kullanıcılar, artık çok ciddi fiyatlar ödemek zorunda kalacaklar.

Bundan birkaç gün önce sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Adobe'la ilgili bir karardan bahsetmiştik. Şirket, zaten Photoshop, Illustrator, InDesign ve Premiere Pro gibi yaratıcı masaüstü ve mobil uygulamalara erişmeyi ve bu uygulamalarda geliştirilen projelerin bulut ortamında saklanmasını mümkün kılan Creative Cloud hizmetine dünya çapında zam yapacağına duyurmuştu. Türkiye'deki kullanıcılar da konuyla ilgili bilgilendirme almaya başlamışlardı.

Bugünse Adobe cephesinde yeni dönem resmen başladı. Şirket, güncel fiyatlarını resmî internet sitesinde açıkladı. Ülkemizde grafik tasarım işiyle uğraşan kişi ve kurumlar, gelen haberden çok da memnun olmayacak gibi görünüyorlar. Çünkü bugüne dek aylık 190 TL olan Adobe Creative Cloud aylık fiyatı, an itibarıyla 478,80 TL'ye yükselmiş durumda.

Adobe Creative Cloud güncel fiyatları

  Yeni fiyatı Eski fiyatı
Aylık 478,80 TL 190 TL
Yıllık 5.745,60 TL 2.290 TL

Üstelik bu fiyatlar indirimli!

Adobe Creative Cloud için açıklanan yeni fiyatların indirimli olduğunu da belirtelim. Resmî internet sitesindeki bilgilere göre Adobe Creative Cloud aylık normal fiyatı, aslında 925,20 TL. Yıllık fiyat ise 10.526,40 TL. Öte yandan; bu fiyatların bireysel tüketiciler için olduğunu da söyleyelim. Kurumsal müşteriler, Adobe Creative Cloud için lisans başına 425 TL + KDV ödeme yapacaklar. 

Adobe'un konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde:

Creative Cloud’a sürekli olarak daha fazla değer katmaya kararlıyız. Üyeliğinize son eklenenler şunlardır:

- Adobe Firefly, herkesin üretken yapay zekanın gücünü kullanarak olağanüstü içerikler oluşturabileceği bir web uygulamasıdır 
- Creative Cloud uygulamalarında Photoshop’ta Üretken Dolgu ve Illustrator’da Üretken Yeniden Renklendirme gibi Adobe Firefly destekli özellikler 
- Adobe Express, Photoshop ve Illustrator’da oluşturulan varlıklarla çalışırken sosyal gönderiler, videolar ve PDF’ler oluşturmanızı hızlandıran hepsi bir arada uygulamadır 
- Photoshop ve Illustrator’da İnceleme için Paylaş hizmeti ve Premiere Pro ve After Effects’te Creative Cloud için Frame.io 
- Premiere Pro’da Text Based Editing, Lightroom’da Denoise ve Photoshop’ta Kaldırma Aracı gibi düzinelerce başka özellik. 

Arjantin, Brezilya, Kolombiya, Mısır, Japonya, Norveç, Güney Kore, İsveç veya Türkiye’deki bir müşteriyseniz Adobe, para birimi dalgalanmalarını izler ve yalnızca gerektiğinde fiyatları ayarlar. Döviz kurlarındaki dalgalanmalara uyum sağlama becerimiz, herkes için yaratıcılığı sürekli olarak mümkün kılmamızı ve küresel çapta müşterilerimize büyük değer sunmamızı sağlıyor. 1 Kasım 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Arjantin, Brezilya, Kolombiya, Norveç ve İsveç’te Creative Cloud ve Document Cloud planlarının fiyatlarında artış olacaktır. Mısır, Japonya, Güney Kore ve Türkiye için güncellenmiş fiyatlandırma 5 Mart 2024 tarihinden sonra uygulanacaktır.

50
8
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
50
8
2
1
1