‘Aha Dayıya Sor’ Repliğinin Sahibi Meşhur Gaspçı Yine Tutuklandı!

1
0
0
0
0
‘Aha Dayıya Sor’ Repliğinin Sahibi Meşhur Gaspçı Yine Tutuklandı!
Gözaltına alındığı sırada çekilen videosu ile fenomen olan gaspçı Hasan Tanrıkulu, uslu durmayarak tekrar tutuklandı.

Bu arkadaşı hatırladınız değil mi? ‘Aha Dayıya Sor’ repliğinin sahibi olan ve soruya soruyla karşılık vermesiyle bilinen geçtiğimiz yılın en büyük fenomenlerinden olan gaspçı Hasan Tanrıkulu -adına caps'ler bile yapılmıştı-, yine rahat durmayarak yaptığı bir gasp sonrası tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kart satma bahanesi ile 17 yaşındaki A.D. isimli çocuğun karşısına çıkan ve para isteyen gaspçı, daha sonra kolundaki ve vücudundaki jilet izlerini göstererek ‘Seni de bu hale getiririm. O yüzden cep telefonunu ver’ diyerek tehditte bulundu. A.D. ise telefonunu gaspçı Hasan’a vererek olay yerinden uzaklaştı.

Gasp olayının yaşanmasından sonra eve giden A.D. önce durumu ailesine bildirdi, daha sonra da polise giderek şikayetçi oldu. Kendisini gasp edenin sosyal medyada fenomen Hasan Tanrıkulu olduğunu söyleyen A.D., gaspçının polis ekipleri tarafından yapılan bir çalışma ile yakalanmasını sağladı.

Tanrıkulu ise her zamanki gibi saçmalar şekilde kendisini savunarak ‘Cep telefonunu kendisi verdi. Ben de götürüp sattım ve çocuklarıma ekmek götürdüm. Kaynanama çok selamlar, beni ziyarete gelsin’ dedi. Gaspçı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0