Alışveriş Yaptıkça Para Kazandıran Platform: Artıway

51
8
6
3
1
E-ticaret sektörünün önde gelen isimleriyle yaptığı anlaşmalar sayesinde yapacağınız alışverişler karşılığında sizlere para iadesi yapan Artıway, Webtekno takipçileri için fazlasıyla avantajlı bir kampanya sunuyor.

İnternet ağının çok daha geniş kitlelere ulaşması ve şirketlerin bu yönde adımlar atmasıyla birlikte pek çok işlemi basit bir akıllı telefon üzerinden gerçekleştirebilir hale geldik. Artık internet üzerinden gerek resmi işlemler gerekse kişisel işlemler yapılabiliyor. Bu kişisel işlemlerden bir tanesiyse alışveriş

Son yıllarda internet üzerinden alışveriş adeta moda haline geldi. Tüketiciler, bir mağazadaki sınırlı sayıda ürün arasına sıkışıp kalmak yerine, internet üzerinden fazlasıyla geniş bir ürün paletine erişebiliyorlar. Üstelik internet üzerinden yapılan alışverişler, her zaman biraz daha hesaplı oluyor. Bunun nedeniyse e-ticaret sistemlerinde, ek gider kalemlerinin olmayışı. Peki daha önce hiç internet üzerinden alışveriş yaptıktan sonra para iadesi almayı düşündünüz mü? Artıway, tam da bunu yapabilmenizi sağlayan bir platform olarak hizmet veriyor.

Artıway

Artıway; seyahat, tüketici elektroniği ve moda gibi farklı sektörlerde hizmet veren internet siteleriyle anlaşmalar yaparak, kullanıcıların yaptıkları alışverişlerde para iadesi almalarını sağlıyor. Üstelik Artıway aralarında N11, Booking, Aliexpress, Hepsiburada ve Trendyol gibi e-ticaret sektörünün önde gelen isimleri de dahil olmak üzere 300’den fazla kurumla iş birliği yapıyor. 

Artıway nasıl çalışıyor?

Aslına bakacak olursanız Artıway’in sistemi fazlasıyla basit. Sadece sisteme giriş yapmanız ve Artıway’in anlaşmalı olduğu e-ticaret sitelerinden bir tanesi üzerinden alışveriş işleminizi tamamlamanız gerekiyor. Sonrasındaysa Artıway, hesabınıza bonus ücreti tanımlıyor. 30 TL’lik alt limiti tamamlamanız halindeyse, kazandığınız bonus paraları dilerseniz IBAN numaranız dilerseniz de TransferWise üzerinden alabiliyorsunuz.

Artıway’e nasıl üye olunur?

Eğer sizler de Artıway sistemine üye olarak yaptığınız alışverişlerden bonus para iadesi kazanmak isterseniz; 

  • Yapmanız gereken ilk işlem burada bulunan bağlantıyı kullanarak Artıway’in internet sitesine erişmek.
    Not: Yukarıda sizlerle paylaşmış olduğumuz bağlantı, Artıway’in sadece Webtekno takipçileri için uyguladığı 10 TL ekstra bonusu da içermektedir. Ayrıca, burada bulunan bağlantıyı kullanarak da yine Webtekno takipçileri için özel olarak uygulanan ve iki gün boyunca kullanabileceğiniz 1.5 kat artırılmış bonus özelliğini aktif edebilirsiniz.

Artıway

  • İnternet sitesine erişim sağladıktan sonra kırmızı renkli “Ücretsiz Katıl” butonunu göreceksiniz. Buraya tıkladıktan sonra, sisteme e-posta adresinizle üye olabileceğiniz gibi doğrudan Facebook veya Google hesabınızla da giriş yapabiliyorsunuz.
  • Üyelik sırasında herhangi bir şifre girmeniz istenmiyor. Artıway, şifrenizi oluşturmak için sizlere bir e-posta gönderiyor. Gönderilen e-postada yer alan bağlantıyı kullanarak, kendiniz için bir şifre oluşturuyorsunuz.
  • Bu işlemleri tamamladıktan sonra internet üzerinden yapacağınız alışverişinize Artıway üzerinden başlayabilirsiniz. Şimdiyse bu kısmı biraz daha açalım;

Artıway

  • Artıway zaten, e-ticaret kurumlarına verdiği bonus oranlarını açıkça gösteriyor. Alışveriş yapmak istediğiniz internet sitesinin logosunun üzerine tıkladığınızdaysa, doğrudan o internet sitesine yönlendiriliyor ve güvenli bir şekilde alışverişinizi tamamlıyorsunuz.

Artıway ne kadar kazandırıyor?

Aslına bakacak olursak bu sorunun cevabı, alışveriş siteleriyle olan anlaşmalara göre değişkenlik gösteriyor. Ancak bu durumu bir örnekle izah edebiliriz. Artıway’in anlaşmalı olduğu bir alışveriş sitesinin bonus oranını yüzde 5 kabul edelim. KDV ve kargo ücretleri hariç olmak üzere yapacağınız 100 TL’lik bir alışveriş, sizlere 5 TL olarak geri dönecektir.

Artıway

Sizler de bu işlemleri uygulayarak Artıway’in avantajlarından faydalanabilirsiniz. Ayrıca Artıway’in Webtekno takipçileri için uyguladığı hem 10 TL’lik bonusu hem de 2 boyunca kullanabileceğiniz 1.5 kat artırılmış puandan da faydalanabileceğinizi bir kez daha hatırlatmakta fayda var. Bol bonuslu alışverişler.

51
8
6
3
1
Emoji İle Tepki Ver
51
8
6
3
1