Altın Renkli iPhone 12 Pro, Diğer Renk Seçeneklerinden Daha Dayanıklı Çerçevelere Sahip

27
11
8
5
1
TechCrunch baş editörü Matthew Panzarino tarafından aktarılan bilgiye göre Apple, altın renkli iPhone 12 Pro'nun çerçevelerinde özel bir kaplama yöntemi kullanarak diğer renk seçeneklerinden daha dayanıklı çerçevelere sahip olmasını sağladı.

Apple, yalnızca iki gün sonra ön sipariş verenlere iPhone 12 ve iPhone 12 Pro’larını teslim etmeye başlayacak ve iPhone 12 ailesi ile ilgili ilk inceleme videoları bugün itibarıyla YouTube ve teknoloji sitelerine düşmüş durumda.

Tahmin edebileceğiniz gibi iPhone 12 modelleri ile ilgili pek çok farklı görüş bulunuyor. Ancak iPhone 12 Pro ile ilgili muhtemelen en ilginç görüş, TechCrunch baş editörü Matthew Panzarino'dan geldi desek muhtemelen yanılmış olmayız.

iphone 12 pro

Panzarino tarafından aktarılan bilgiye göre altın rengi iPhone 12 Pro, görünümü ile daha gösterişli bir akıllı telefon olmasının yanı sıra, çerçevelerinde özel bir kaplamaya sahip ve bu sayede cihazın çerçevesince daha az parmak izi kalıyor.

İPhone 12 Pro’nun çerçevelerinin fiziksel buhar birikimi (PVD) işlemi ile kaplandığını ifade eden Panzarino, buna karşın altın rengi iPhone 12 Pro çerçevelerinin ani magnetron püskürtme ile kaplandığını, bu nedenle de hem daha parlak hem de parmak izi bırakmayan bir yapıya sahip olduğunu belirtiyor.

iphone 12 pro altın

Dahası, Apple tarafından kullanılan yeni kaplama yöntemi yalnızca cihazın çerçevelerini daha parlak ve parmak izine daha az duyarlı yapmakla kalmıyor, aynı zamanda çizilme ve darbelere karşı da daha dayanıklı hale getiriyor.

Muhtemelen altın rengi iPhone 12 Pro ile ilgili çerçeve kaplaması bilgisi Panzarino’ya Apple tarafından ulaştırıldı zira Panzarino dahil neredeyse tüm teknoloji kanal ve siteleri, iPhone 12 Pro’nun özgün renk seçeneği olan mavi iPhone 12 Pro ile inceleme gerçekleştirdiklerinden altın rengi iPhone 12 Pro’nun daha az parmak izi bırakıp bırakmadığı test edilmemiş durumda.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2020/10/20/gold-iphone-12-pro-fingerprint-resistant-frame/
27
11
8
5
1
Emoji İle Tepki Ver
27
11
8
5
1