Amazon, Yeni Çevrimiçi Dizi ve Film Platformu IMDb TV'yi Hizmete Sunuyor

12
8
3
0
0
Dünyanın en büyük sinema portalı olan IMDb'nin sahibi Amazon yeni bir hizmeti hayata geçirdi. IMDb TV olarak adlandırılan bu hizmet, kullanıcıların ücretsiz olarak çevrimiçi dizi ve film izlemelerine olanak tanıyor.

Son dönemlerde çevrimiçi dizi ve film platformlarına olan ilgi çığ gibi büyüyor. Netflix'in birkaç yıldır tek olduğu bu sektöre, şimdilerdeyse The Walt Disney Company ve Apple gibi şirketler de katılmaya hazırlanıyor. Şimdiyse, zaten sektörde olan bir isim yeni bir çevrimiçi dizi ve film platformunu kullanıcıların hizmetine sunuyor.

Amazon, bugüne kadar ücretli bir çevrimiçi dizi ve film platformuna sahipti. Ancak şirket, kendisine ait olan ve dünyanın en büyük sinema portalı kabul edilen IMDb'nin mobil uygulamasına, yeni bir akış hizmeti sunmaya başlıyor. IMDb TV olarak adlandırılan bu çevrimiçi dizi ve film platformu, kullanıcılara üyelik gerektirmemesi bakımından diğer platformlardan ayrılıyor.

IMDb TV

Amazon'un hizmete sunduğu bu uygulamanın ücretsiz olduğunu söylemiştik. Elbet bu durum, beraberinde reklamları getiriyor. Kısacası IMDb TV'yi kullanmanız halinde uygulama içi reklamların olacağını göz önünde bulundurmanız gerekiyor.

IMDb TV hizmeti şu an için Fringe, The Trace, Heroes ve Bachelor gibi dizilerin yanı sıra Foxcatcher, Memento, Run Lola Run, The Illusionist ve The Last Samurai gibi Hollywood yapımı popüler eserleri bünyesinde barındırıyor. Ancak Amazon, kütüphanenin her geçen gün biraz daha artacağını ve yeni içeriklerin IMDb TV'ye ekleneceğini açıkladı.

Amazon'un IMDb TV hizmetini kullanmak için farklı bir uygulama indirmeniz gerekmiyor. Android veya iOS platformu için geliştirilen IMDb uygulamasının telefonunuzda yüklü olması yetiyor. Şirket, bugün itibarıyla uygulamanın güncelleneceğini ve güncellemesiyle birlikte IMDb TV hizmetinin devreye gireceğini açıkladı. 

Eğer sizlerde Amazon'un yeni hizmetinden faydalanmak isterseniz hemen aşağıda bulunan bağlantıları kurarak IMDb uygulamasını akıllı telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Kaynak : https://techcrunch.com/2019/08/26/amazons-free-streaming-service-imdb-tv-comes-to-mobile-devices/
12
8
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
8
3
0
0