Elçin Sangu, IMDb'nin En Çok Konuşulan Oyuncular Listesine Girdi

45
15
9
4
1
Dünyanın en popüler film ve dizi veritabanı platformu IMDb'nin Starmetre listesine bu hafta, Elçin Sangu katıldı. Sangu, milyonlarca oyuncu arasında kendine 434. sırada yer bulmayı başardı.

Sinema sektörünün internet ortamındaki adresi hiç şüphesiz IMDb. "Internet Movie Database"in kısaltılması olarak ilk kez 1990 yılında hizmete sunulan bu platform, bütün ülkelerin filmlerini, dizilerini ve oyuncularını bünyesinde barındırarak pek çok zaman belirleyici olan bir yer haline gelmiş durumda. Hal böyle olunca da pek çok sinemasever, herhangi bir filmi izlemeden önce IMDb'ye ufak bir göz atıyor ve hem film hem de oyuncularla ilgili bilgi sahibi oluyor.

Türkiye'deki sinemaseverler tarafından da yakından takip edilen IMDb'nin "Starmetre" isimli bir listesi bulunuyor. Bu listede, dünyanın en çok konuşulan oyuncuları yer alıyor ve kimi zaman Türkiye'den isimler de bu listede kendisine yer bulmayı başarıyor.

IMDb

Özellikle son yıllarda yıldızı parlayan isimlerden olan Ayşe Ayşin Turan, IMDb'nin Starmetre listesinde 42. olmayı başarmıştı ve bu da tüm zamanların rekoruydu. IMDb'nin veri tabanında 11 milyon oyuncunun olduğu düşünüldüğü zaman Turan'ın bu başarısı hem kendisi hem de Türkiye için büyük bir gurur kaynağı haline gelmişti.

Şimdiyse yine bir Türk yıldız, IMDb'nin Starmetre listesine girmeyi başardı. Son birkaç yıldır ekranlarda görmeye alıştığımız ve en son dizisi "Çarpışma"yla da adından sıkça söz ettiren Elçin Sangu bu hafta, Starmetre listesinin 434. sırasında yer almayı başardı.

Elçin Sangu

Elçin Sangu ve Ayşe Ayçin Turan haricinde de bazı Türk oyuncular, IMDb'nin Starmetre listesinde kendilerine yer bulmayı başarmışlardı. Bu isimler Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah ve Tuba Büyüküstün oldu.

Kaynak : https://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/elcin-sangu-imdbye-damga-vurdu,V8rXdxj-NkKRxwwBwwSlxA/obYrZLbpt0yw3LmEla64og
45
15
9
4
1
Emoji İle Tepki Ver
45
15
9
4
1