American Horror Story'nin 10. Sezonundan En Az Dizinin Kendisi Kadar Garip Yeni Video Geldi

4
1
1
0
0
American Horror Story'nin 10. Sezonundan En Az Dizinin Kendisi Kadar Garip Yeni Video Geldi
Her sezonda farklı bir korku hikayesini işleyerek izleyicilerine gerilim dolu anlar yaşatan American Horror Story'nin yeni sezonuna dair yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. 15 Temmuz'da yayınlanacak yeni sezon tanıtım videosunda, yeni sezonun ilgi odağı olabilecek Rubber Woman ve Rubber Man'in muhabbetine tanıklık ediyoruz.

2011 yılında FX kanalında yayınlanmaya başlayan ve izleyicilere her sezonda farklı bir korku hikayesi sunan American Horror Story'nin yeni sezonu, 15 Temmuz Çarşamba günü başlıyor. Dizinin yapımcıları, bugüne kadar uyguladıkları konseptin biraz dışına çıkarak bu sefer her bölümde farklı bir hikayeyi ekrana taşımayı planlıyor.

Normalde American Horror Story olan ismi farklı hikayeleri içinde barındıracağı için American Horror Stories olarak değiştirilen dizinin bugüne kadar sadece tek bir teaserı yayınlanmıştı ancak dizinin yapımcıları, Twitter üzerinden dizinin doğasına aykırı bir video daha paylaştı. Yayınlanan teaserda en dikkat çeken şeylerden biri olan Rubber Woman'ı tekrar gördüğümüz bu videoda bir de Rubber Man ile tanışıyoruz ve ikilinin arasında geçen garip bir konuşmaya tanıklık ediyoruz.

Rubber Woman ve Rubber Man ile tanışın:

Tweeti görüntüleyemiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz

Daha önce yayınlanan teaserda tamamen kauçuk bir kıyafet giyen Rubber Woman, dizinin en büyük ilgi odaklarından biri olacakmış gibi görünüyor. Dizinin Instagram hesabında yayınlanan videosunda Rubber Woman, diğer konuların aksine en az iki bölüm boyunca dizide yer alacağını söylüyor. Yayınlanan videoda kendisi gibi kauçuk bir kıyafet giyen Rubber Man ile tanışan kadın, biraz garip bir sohbete giriştikten sonra kendi doğasına geri dönüyor ve bıçağıyla Rubber Man'i parçalayarak portal gibi bir şeyin içinden geçiyor. 

AHS hayranlarının uzun süredir beklediği yeni sezon, sadece Rubber Woman'ı değil daha birçok konuyu ele alacak ve yaklaşık her bölümde izleyiciye farklı korku hikayeleri sunacak. Bugüne kadar izlediği konseptin biraz dışına çıkan yeni sezonun finali ise Cadılar Bayramı'na denk gelecek.

Kaynak : https://comicbook.com/horror/news/american-horror-stories-rubber-man-rubber-woman-teaser/
4
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
1
0
0