Android'e Gelecek SimpleRockets 2'nin Ön Kayıtları Başladı

13
3
1
1
0
Android'e Gelecek SimpleRockets 2'nin Ön Kayıtları Başladı
Mobil oyunculukta simülasyon oyunu arıyor, mobil bir Kerbal Space Programa katılmak istiyorsanız, istediğiniz oyuna kısa bir süre içerisinde kavuşabilirsiniz. Jundroo tarafından geliştirilen ve şu an ön kayıt aşamasında olan SimpleRockets 2, yakın bir süre sonra Android cihazlar için çıkış yapacak.

SimpleRockets 2, Google Play Store’da ön kayıtlarını oyuncular için açtı. Simülasyon oyununun geliştiricisi olan Jundroo, bundan önce ilk SimpleRockets oyununu ve SimplePlanes’i geliştirmişti. Steam’de de yer alan oyun, erken erişim aşamasında bulunuyor ancak Play Store’da ön kayıt aşamasında olması oyunun yakın zamanda çıkabileceğini gösteriyor.

Aşağıda izleyebileceğiniz tanıtım videosu, oyunun Windows ve Mac sürümleri için hazırlandı. Aslında adından da anlaşılabileceği oyun uzaya roket fırlatma üzerine şekilleniyor, tıpkı Kerbal Space Program gibi. Mobil platformlarda hayatına başlayan oyun Steam’e de yolunu bulmuş olsa da mobilde de devam edeceği düşünülüyor.

Oyunun çıkış tarihi ve fiyatı

Oyunun beta testi için katılımlar SimpleRockets 2 forumlarında gerçekleştirilmişti ancak davetiyeler bitmiş durumda. Şu an beta aşamasına kayıt yaptıranlarla birlikte oyunun geliştirilmesine devam ediliyor. Oyunun Play Store’a yolunu ne zaman bulacağı ya da fiyatını ne olacağı şu an için net olarak bilinmiyor ancak oyunun ücretli olarak gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Şu an için oyunla ilgili bilinenler bu kadar. Geliştiricinin Play Store’da çıkardığı diğer oyunlara buradan ulaşabilirsiniz. Sizin mobilde simülasyon oyunlarına bakış açınız ne? Bu oyunu çıktığında satın alır mısınız? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2019/08/23/simplerockets-2-android-pre-registration/
13
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
3
1
1
0