Angel Has Fallen Filminden Yeni Fragman Geldi

5
2
1
0
0
Lionsgate, Mike Banning’in hikayesinin üçüncü kısmını yayınlamaya hazırlanıyor. Serinin son halkası olan Angel Has Fallen’dan yeni fragman geldi.

Lionsgate, son yıllarda dikkat çeken aksiyon serilerinden olan “Has Fallen” serisine yeni bir halka ekleyecek. Angel Has Fallen adlı filmden ikinci fragman yayınlandı. 

Angel Has Fallen, daha öncesinde Olympus Has Fallen ve London Has Fallen filmlerinde de gördüğümüz Mike Banning’in (Gerard Butler), ABD Başkanı Allan Trumbull'u (Morgan Freeman) öldürmeye çalışmakla suçlandığı, sonra kaçak durumuna düşüp hem kendini, hem de arada ABD başkanını kurtarmaya çalışacak. 

Tabii ki kaçak kahramanlı bir Amerikan aksiyon filminde olmazsa olmazlar olan dost mu düşman mı belirsiz ortaklar, zoraki işbirlikleri, garip garip anlaşmalar filmi dolduracak. 

angel has fallen

Butler, bu filmde karakterin yalnızca aksiyona girmediğini, daha ciddi bir oyunculuk sergileyerek daha derinlemesine bir anlatım sağlayabildiklerini söylüyor. Buttler, “Bu karakterleri incelemek ve daha hareketli, dokunulabilir ve bağ kurulabilir kılmak harikaydı. Bence film, Big Ben’i ya da Beyaz Saray’ı havaya uçurmayarak oldukça bağ kurulabilir kaldı.” şeklinde konuştu.

Angel Has Fallen filminin yönetmenliğini Ric Roman Waugh yaparken, filmin senaryosunu Robert Mark Kamen, Matt Cook ve Ric Roman Waugh yazdı. Film, Creighton Rothenberger ve Katrin Benedikt tarafından oluşturulmuştu.

Kaynak : https://comicbook.com/movies/2019/07/25/angel-has-fallen-movie-2019-trailer-gerard-butler-spoilers/
5
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
1
0
0