Apex Legends, Oyuncuların Pratik Yapabileceği Eğitim Alanına Kavuşuyor

10
1
1
1
0
Popülerliğini eski günlerine göre yitiren Apex Legends, oyuncularının pratik yapabileceği ve yeni oyuncuların karakter ve silahları deneyebileceği eğitim alanını oyuna ekliyor. Yeni özellik, 3. sezonda oyuncularla buluşacak.

Birçok çevrimiçi oyun, oyuna yeni başlayanları eğitmek için tasarlanmış ufak tefek ya da geniş kapsamlı eğitimleri içeriyor. Bu sayede oyuncular, diğer oyuncularla mücadele ya da işbirliği yapacakları alana indiklerinde ne yapmaları gerektiğinin daha farkında oluyorlar ve ona göre hareket ediyorlar.

Son dönemde popülerliğini yitiren battle royale oyunu Apex Legends, yeni oyunculara vereceği eğitimi daha kapsamlı hale getiriyor. Aslında yeni gelen yenilik, yalnızca oyuna yeni başlayanlar için faydalı değil, aynı zamanda tecrübeli oyuncuların da pratik yapabileceği bir yer olarak karşımıza çıkıyor.

apex legends

Oyunun geliştiricisi Respawn Entertainment, Apex Legends’a gelecek özellikleri tartıştıkları ‘Apex Devstream’ serisinin birinci bölümünde işe yarar özelliği duyurdular. ‘Poligon (Firing Range)’ adını verdikleri yeni özellik, oyuncuların tek tek her karakteri ve silahı denemelerini sağlayan bir alan olarak çıkıyor.

Poligon’da oyuncuların silahlarını deneyebilecekleri ve hedef alma tekniklerini geliştirebilecekleri kuklalar da bulunuyor. Ayrıca arkadaşlarıyla takım oyunu üzerine çalışmak isteyen kişiler, arkadaşlarını davet ederek aynı Poligon içerisinde çalışabiliyor.

Apex Legends’a gelecek bu yenilik 3. sezonda oyuncularıyla buluşacak. Ancak geliştiriciler, yenilik için net bir tarih söylemedi. Bu yenilik çok büyük bir şey gibi gözükmese de, birçok devasa çok oyunculu oyunu düşündüğünüzde hepsinde detaylı eğitim alanlarının olduğunu göreceksiniz. Ayrıca oyuna yeni başlayan oyuncular ne yapacaklarını biraz da olsa çözdüklerinden oyundan soğumayacak ve oyunu oynamayı bırakmayacaklar.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/10/12/apex-legends-firing-range-training-zone/
10
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
1
1
1
0