Apex Legends Fight or Fright Etkinliğinin Fragmanı Yayınlandı

15
4
1
1
0
Apex Legends Fight or Fright Etkinliğinin Fragmanı Yayınlandı
Popüler Battle Royale oyunu Apex Legends'ın yaklaşan Cadılar Bayramı için gerçekleştireceği etkinlik Fight or Fright'tan yeni bir fragman yayınlandı. Etkinlik, çeşitli kozmetik eşyaları oyuna ekleyecek ve haritayı tüyler ürpertici bir hâle büründürecek.

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen popüler Battle Royale oyunu Apex Legends, çeşitli etkinliklerle oyuncuları kendisine bağlayıp popülaritesini artırmak için elinden geleni yapıyor. Yaklaşan Cadılar Bayramı için yeni bir etkinlik planlayan Respawn Entertainment, etkinliğin tanıtım videosunu yayınladı.

Fight or Fright ismi verilen etkinlik, Cadılar Bayramı'na uygun birçok öğeyi oyuna ekleyecek. Tüyler ürpertici öğeleri haritaya ekleyecek oyunda, korkunç kozmetik ürünler de bulunacak. Olması beklendiği gibi karanlık bir havaya bürünecek olan haritada, aynı zamanda etkinlik süresinde bonus deneyim puanı da kazanılacak ve bu şekilde hızlı bir şekilde seviye atlayabileceksiniz.

Fight or Fright etkinliği, 15 Ekim tarihinde başlıyor:

Apex Legends'ın Fight or Fright etkinliği, 15 Ekim tarihinde oyuna eklenecek. Her zaman olduğu gibi bu etkinlikte de günlük ve haftalık görevler olacak. Zombi, vampir, cadı ve benzeri ürkütücü öğeleri kazanmak için etkinlik süresince devam eden görevleri yapabileceksiniz. Etkinlik, aynı zamanda Shadowfall isminde bir oyun modu da getirecek.

Shadowfall isimli modda öldüğünüzde oyun sizin için bitmiş olmayacak. Bu modda öldüğünüz zaman, gelişmiş hız ve yakın dövüş hasarına sahip bir şekilde geri döneceksiniz. Sergilediğiniz performansa göre de oyun sonundaki hedefiniz değişiklik gösterecek. Sona 10 oyuncu kaldığı zaman bir gemi gelecek ve o gemiye herhangi bir oyuncunun ulaşması, herkesin oyunu kazanmasına sebep olacak. Ölüler ise canlı oyuncuların gemiye ulaşmasını engellemeye çalışacak.

Kaynak : https://www.androidcentral.com/apex-legends-fight-or-fright-trailer
15
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
4
1
1
0